Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital

Ce destin tragic! Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, la distanță de numai câteva ore, în același pat de spital

Ramona Jurubita

„Împreună până la moarte” nu mai este o expresie valabilă doar pentru partenerii care sunt ținuți împreună de o conexiune spirituală puternică. Doi frați din Santa Cruz, Brazilia, au arătat că legătura de sânge poate face pe oricine de nedespărțit, căci au crescut împreună, au trăit împreună și au murit…tot împreună.

Francisco Antunes Sobrinho (52 de ani) și fratele său mai mic, Eduardo Antunes da Silveira (38 de ani) s-au stins din viață în aceeași zi, pe 19 august 2023. Nu ar fi fost ceva surprinzător dacă ar fi pierit într-un accident, nu? Dar motivul decesului a fost unul cât se poate de șocant: cancer. Pare de necrezut, dar amândoi au primit același diagnostic dur și au fost răpuși de boală fix în aceeași zi.

Coșmarul familiei a început în luna mai a anului 2021, când fratele mai mare a aflat că are cancer intestinal. În numai o lună, fratele mai mic a primit și el vestea cumplită: avea cancer la ficat

Francisco și Eduardo au luptat împreună și au sperat că se vor vindeca. Partea bună a fost că s-au aflat amândoi pe acest drum plin de tristețe, așa că s-au putut susține și încuraja unul pe celălalt.

Eduardo Antunes da Silveira și Francisco Antunes Sobrinho
Eduardo Antunes da Silveira (38 de ani) și Francisco Antunes Sobrinho (52 de ani)

La mai bine de doi ani de la confirmarea diagnosticelor, starea celor doi s-a agravat brusc. Eduardo a fost primul care nu a mai rezistat acasă și a fost transportat de urgență la un spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, după patru zile de chinuri, corpul său a cedat. Plecarea lui a provocat multă durere în familie, iar Francisco a început și el să se simtă rău, fiind transportat ulterior la același spital.

În timp ce apropiații puneau la punct pregătirile pentru înmormântarea fratelui mai mic, fratele mai mare și-a dat ultima suflare. Întâmplarea a fost șocantă pentru toată lumea, având în vedere că ambele tragedii s-au produs în aceeași zi, la doar câteva ore distanță. Frații au murit în același pat dintr-un spital din apropiere din Santa Cruz, Rio de Janeiro, Brazilia.

„Au fost atât de apropiați încât au murit pe același pat de spital. Acesta este unul dintre cele mai mari momente de suferință din viața mea și din viața întregii mele familii.”, a mărturisit João Antunes Neto, fratele lor mai mic.

Mama lor, Maria Antunes Da Silveira, și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook și a încărcat o imagine cu fundal negru pe care scrie „Îmi jelesc fiii”. Prietenii săi din mediul online i-au transmis o mulțime de mesaje de condoleanțe, în speranța că îi vor putea alina durerea:

„Condoleanțe Maria, Dumnezeu să-ți mângâie inima în acest moment de durere!”, „O, draga mea, știu cât de mult suferi, dar Dumnezeu este cu tine, El știe toate lucrurile, nu-ți vei uita niciodată copiii, iar Dumnezeu în bunătatea Lui infinită va alina această durere.”, „Dumnezeu să vă dea putere în aceste momente!”.

Cei doi au fost înmormântați la cimitirul public Santa Cruz la 24 de ore distanță. Felul în care au pierit și legătura lor extrem de strânsă a impresionat pe toată lumea, inclusiv pe angajații primăriei. Primarul Paulo César chiar a declarat trei zile de doliu oficial în oraș, timp în care toți locuitorii au avut ocazia să își exprime regretul pentru pierderea suferită de această familie și să le aducă un omagiu fraților.

Ce tragedie! Valentina a murit lângă fetița ei de șase ani, după un accident provocat de o agentă de poliție

Surse foto: iStock, Facebook

Surse articol: ObservatornewsIndependentG1

Articolul urmator
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Și-a dedicat viața pacienților ei, dar a murit subit la 40 de ani! Georgiana Scurtu, medic la un spital din Iași, va rămâne mereu în amintirea celor cărora le-a salvat viața
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.