Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cristina Țopescu a murit fără lumânare. Ce semnificație are acest lucru, conform părintelui Cleopa

Cristina Gherghina

Moartea Cristinei Țopescu a adus multă tristețe în sufletele tuturor. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost incinerat astăzi, 16 ianuarie, în jurul orei 13, la Crematoriul din Vitan Bârzești. Familia și persoanele apropiate Cristinei au luat parte la incinerare cu inimile zdrobite.

Jurnalista s-a stins din viață la 59 de ani, singură și fără lumânare, iar părintele Cleopa, care s-a stins tot in luna decembrie, 1998, a explicat dacă este păcat sau nu să ne stingem din viață fără acest simbol elementar.

cristina topescu

Sursă foto: Imgur

„Un om, creştin bun în sat la voi, care nu înjură, nu fură, nu fumează, duce viaţă curată cu soţia, posteşte toate sfintele posturi, lunea, miercurea şi vinerea; merge la biserică regulat, creşte copiii în frica Domnului, acela este o lumină pentru tot satul. Măi, pe cutare nu l-ai văzut niciodată în crâşmă, nu l-ai auzit vreodată înjurând, l-ai văzut totdeauna la biserica, ai văzut copiii lui cum se închină, ai văzut că-i milostiv, ai văzut că posteşte sfintele posturi, merge la mărturisiri cât mai des, este o lumină pentru tot satul. Asta-i lumina. Faptele bune. Poţi să ai un milion de lumânari, nu-ţi ajută nimic la moarte. Cine le-a aprins lumânarea la cei care au murit pe front?”, a explicat părintele, potrivit Ciao.ro.

Potrivit spuselor de mai sus, moartea fără lumânare nu reprezintă un păcat. 

Mai mult, conform preoților, cel mai mare păcat este acela de a muri fără spovedanie sau fără împărtășanie. 

Surse foto: Facebook; Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!