Dan Chișu, lovit de tragedie: a făcut cancer pentru a treia oară!

Dan Chișu, lovit de tragedie: a făcut cancer pentru a treia oară!

Redactor Divahair.ro

Veste tristă din lumea filmului românesc: Dan Chișu a făcut cancer pentru a treia oară în ultimii 5 ani. Îndrăgitul regizor, acum în vârstă de 63 de ani și căsătorit de anul trecut cu frumoasa actriță Alina Chivulescu, a decis să își facă publică experiența cu maladia. Cancerul de piele pe care îl are Chișu se găsește cel mai adesea la persoanele care petrec mult timp afară, la soare, fără să-și protejeze pielea cu creme speciale.

Sursa foto: Instagram

 „Aveam educaţia controlului medical anual şi, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine” – a declarant cineastul. Cu toate acestea, a avut norocul, acum câțiva ani, să o întâlnească, la o petrecere, pe dr. Mihaela Leventer. „A zis Ia stai, ce e asta? Vino la o consultaţie. Şi m-am dus. A scos o lupă, s-a uitat. A zis Da, vino mâine. Atunci m-am speriat. Mi-a luat o probă pentru biopsie şi în câteva zile m-a programat pentru intervenţie. Am avut noroc pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează şi că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenţia. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenţia este mai uşoară. Totul a durat câteva ore. În timpul acesta am fost deschis şi dr. Leventer a tăiat câte o bucată de tumoare până nu a mai găsit nicio celulă canceroasă. La final m-a închis şi asta a fost. Am stat la soare, m-am expus destul de mult şi am neglijat cremele de protecţie. Am şi o pigmentaţie predispusă la astfel de atacuri. Aşa că a doua oară am ajuns repede la dr. Mihaela Leventer. Chiar dacă eram pregătit de data asta, sperietura a fost mare. Când auzi că ai cancer, cu toată stăpânirea de sine, e un cuvânt care sperie. Cel mai bun loc este cel care îţi dă rezultatele cele mai bune. Nu faci rabat la sănătate. Am învăţat asta pe pielea mea. Acum vin la Dr. Leventer Centre în fiecare an. Mă sună, îmi dau sms, nici nu e nevoie să-mi trec în agendă.„

Articolul urmator
David Popovici și-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer: „Cel mai important campionat este campionatul vieții”
David Popovici și-a donat medalia de aur copiilor bolnavi de cancer: „Cel mai important campionat este campionatul vieții”
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.