Dosarul Mădălinei Manole ar putea fi redeschis? Ce informații noi au apărut acum, la mai bine de un deceniu de la moartea ei

Dosarul Mădălinei Manole ar putea fi redeschis? Ce informații noi au apărut acum, la mai bine de un deceniu de la moartea ei

Ramona Jurubita

Fanii Mădălinei Manole încă își aduc aminte, cu tristețe în suflet, de ziua în care artista lor preferată a fost găsită fără suflare în propria locuință. S-a întâmplat chiar pe data de 14 iulie 2010, când ar fi trebuit să împlinească frumoasa vârstă de 43 de ani.

La acea vreme toată lumea a crezut că vedeta și-a pus capăt zilelor, după ce în corpul ei a fost descoperită prezența unei substanțe periculoase, pe care aceasta ar fi ingerat-o.

Familia nu a vrut niciodată să accepte că „fata cu părul de foc” a fost capabilă să își ia viața, deși se lupta cu depresia postnatală și mai avusese trei tentative eșuate de sinucidere. Totuși, concluziile anchetei au arătat că moartea ei a fost produsă de ingerarea pesticidului respectiv – Furadan.

Acum, la 13 ani de la tragedie, o echipă de profileri de la FBI a anunțat că a strâns dovezi care pot schimba complet datele acestui caz. Potrivit informațiilor adunate de specialiștii care au rezolvat mai multe cazuri de morți suspecte din SUA, Mădălina Manole nu și-ar fi pus capăt zilelor. În opinia lor, ar fi vorba despre o crimă.

Echipa de experți are în frunte chiar o româncă, pe Mihaela Brooks, care este analist de investigații penale certificat în anti-terorism și realizator de profiluri psihologice în cazurile de crimă. Iată ce a declarat femeia:

„Sperăm că săptămâna viitoare să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor. Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem.”

Aceasta îi acuză pe criminaliștii din România că au scăpat din vedere anumite probe ce puteau fi de folos în ancheta care a avut loc în 2010.

„În momentul în care te duci la locul crimei, cauți în toată casa, inclusiv în dulapul copilului, și omiți șifonierul Mădălinei, unde, în luna august, soțul ei iubitor a găsit cutia în care a fost trimis Furadanul... pentru mine este o eroare gravă. Pe întrerupătorul din bucătărie sunt urme de sânge. De unde știi ale cui sunt, dacă nu le iei, ci doar le menționezi? Poate să fie sânge de la Mădălina, poate să fie sângele vecinului...”, a spus Mihaela Brooks.

Specialista mai susține că mesajul de adio trimis de Mădălina Manole înainte de a muri nu ar fi fost trimis de ea, ci de criminalul care a ucis-o. Rămâne de văzut dacă echipa de la FBI va reuși să convingă justiția din România să reia ancheta.

Știre în curs de actualizare.

Povestea tragică a Mălinei Olinescu. Legătura dintre moartea ei și moartea tatălui ei

Surse foto: Facebook

Surse articol: ClickPlaytechProtv

Articolul urmator
Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer
Moartea nu l-a mai ocolit de această dată. Sebastian, tânărul ucis la majoratul din Iași, învinsese nemilosul cancer
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.