Expoziția Formule Creatoare a lui Adistu reinventează arta

Expoziția Formule Creatoare a lui Adistu reinventează arta

Redactor Divahair.ro

Dacă ești pasionată de artă și abia aștepți o zi liberă ca să mergi la o expoziție sau la un muzeu, nu mai sta pe gânduri și încearcă ceva diferit, un soi de artă scoasă din tipare și care surprinde prin ineditul ei. O variantă de luat în considerare în acest sens este expozitia Formule Creatoare a complexului artist Adistu, pe care o poți vizita până pe 31 iulie și pe care o găsești în spațiul Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8A). Detalii aici!

Expoziția îți va oferi un univers vizual matematico-psihedelic, bazat pe forme geometrice, culoare și sunet, în care vei experimenta trăiri contradictorii la fiecare pas. Creațiile pe care le vei vedea inspiră atât organizare, cât și haos, atât simplitate, cât și complexitate, nu doar scene dinamice, ci și scene statice. Aceste stări sunt evocate prin geometria fractală, pe care artistul o folosește în lucrările sale și care devin, astfel, unice.

În cadrul expoziției vei găsi printuri digitale pe canvas, instalații video, dar și o serie de filme de animație. Tot aici, va fi expus și rezultatul colaborării dintre Adistu și scenograful Elena Gheorghe, și anume un proiect vestimentar cu piese care au un pattern cu print fractal. Acesta este realizat printr-un proces de reacție-difuzie și, de asemenea, oferă vizitatorilor șansa de a interacționa cu primul ecran holografic din România.

Expoziția Formule Creatoare a lui Adistu oferă experiențe inedite tuturor celor care o vizitează prin multitudinea de tipuri de imagini pe care le folosește, prin dinamismul ei și prin explozia de sentimente și trăiri pe care le provoacă.

Sursă foto: Facebook Adistu

Articolul urmator
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?
Incepe quiz
Stapanesti cu adevarat arta de a flirta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.