Femeia care are relații doar cu bărbați bogați, care o întrețin. "Consider că este un job ca oricare altul"

Femeia care are relații doar cu bărbați bogați, care o întrețin. "Consider că este un job ca oricare altul"

Alida Enache

Are 42 de ani și se poate lăuda cu averi considerabile. Nu a muncit din greu pentru banii respectivi, după cum ne-am aștepta noi, ci doar a ieșit la întâlniri cu bărbați bogați. Deși mulți ar putea crede că este vorba despre lăcomie și materialism la mijloc, Destar Dimtsu Menen, căci despre ea vorbim, susține că acesta este stilul ei de viață. Interesant, nu-i așa?

Destar Dimtsu Menen, cunoscută sub numele de DD Menen în mediul online, este o creatoare de conținut digital, antreprenoare și o mândră și asumată "sugar baby" (o persoană care este plătită și întreținută doar pentru că își oferă compania altora). Are 42 de ani, locuiește în Johannesburg și este mare vedetă pe TikTok.

Aceasta îi uimește pe internuații cu poveștile sale... pline de învățătură, pe care le distribuie în mediul online. Ce face ea, mai exact? Ei bine, le explică femeilor cum pot obține, cu ușurință, bani de la bărbați, devenind "sugar baby".

Într-un interviu acordat publicației The U.S. Sun, ea a povestit cum a început călătoria sa de "sugar baby" și de ce a ales să facă asta. Avea doar 37 de ani și a fost nevoită să-și regândească întreg parcursul vieții pentru a fost concediată de la locul de muncă de atunci.

"Pentru că am fost concediată, am decis să fac asta. M-am gândit că treceam printr-o perioadă grea, tocmai îmi pierdusem slujba, așa că nu mai era cazul să mă întâlnesc cu bărbați care nu mă puteau ajuta", a dezvăluit ea.

Atunci, Destar Dimtsu Menen a început să se întâlnească doar cu bărbați care o puteau întreține, iar viața sa s-a schimbat în adevăratul sens al cuvântului. Sigur, decizia sa a atras numeroase critici dure din partea feministelor de-a lungul anilor, însă acest lucru nu a deranjat-o.

"Am auzit lucruri de genul: "Oh, îți vinzi corpul"", a spus ea.

În timp ce oamenii din lumea-ntreagă o acuză că este o "gold digger" (persoană care încearcă să obțină bani de la partenerii ei bogați), femeia insistă asupra faptului că ceea ce face ea se poate considera, mai degrabă, un job, o carieră. În plus de asta, își împărtășește "cunoștințele" și cu alte femei, contra cost, bineînțeles, și astfel a făcut o afacere din asta.

"Acest lucru a devenit de fapt o slujbă pentru mine. Să vorbesc cu femeile, să le învăț pe femei ceea ce știu eu. Și cu siguranță aș face-o și pe gratis, dar pur și simplu când ceva este oferit gratuit tinde să își piardă valoarea.", a mărturisit ea.

"Așa că am monetizat acest serviciu și partenerul meu, care îmi este sugar daddy (cel care întreține o sugar baby), m-a ajutat. El mă ajută cumpărându-mi ceea ce am nevoie pentru a face acest lucru posibil.", a mai adăugat ea.

De menționat este și faptul că Menen a scos deja pe piață o carte intitulată "Gold Digger's Bible" (Biblia căutătorului de aur), precum și un serviciu privat de coaching personal disponibil pentru 200 de dolari pe lună.

Imagine cu Destar Dimtsu Menen la restaurant

"Le învăț pe femei că, dacă vrei să fii o sugar baby, trebuie să te asiguri că folosești banii pe care îi primești de la bărbați ca să construiești ceva al tău", a spus ea.

Femeia nu știe câți bani a primit până acum de la bărbați, însă a dezvăluit care a fost cea mai mare "notă de plată" a celor care au subvenționat-o. Ei bine, este vorba despre aproximativ 14.000 de dolari americani.

"Și asta doar pentru traiul meu, pe lângă cadourile pe care mi le cumpără și tot ce face pentru mine în afară de asta", a mai zis ea.

Și, după cum era de așteptat, de când a decis să se vadă doar cu bărbați care sunt de acord să o întrețină, Menen s-a îmbogățit la rândul ei. A investit banii în afaceri, iar acum se poate lăuda cu câștiguri considerabile.

"Am un magazin online unde vând haine. În ultimele două luni, am câștigat bani prin TikTok. Am publicat o carte în care vorbesc despre această activitate a mea. Așa că atunci când bărbații vă dau bani și vă răsfață, mai bine îi folosiți pentru a merge la școală. Dacă vrei să primești o educație, o poți plăti cu banii unui sugar daddy".

De asemenea, femeia încearcă să risipească miturile despre întâlnirile cu un sugar daddy. Oamenii sceptici spun că acesta este un stil de viață temporar, bazat pe materialism și lăcomie.

"Ei cred că este vorba despre a merge la club și a bea alcool scump cu un bărbat bogat. Apoi te vei trezi cu o mahmureală și îți vei găsi un alt sugar daddy. Dar nu este așa. Asigură-te că acel sugar daddy rămâne în preajmă și că îți plătește taxele de școlarizare, dacă asta îți dorești.", a mai spus ea.

"Asigură-te că înainte de a dispărea și de a găsi o altă fată, te-a ajutat să-ți deschizi o mică afacere. Dacă îți cumpără ceva - o proprietate, o mașină, totul trebuie să fie pe numele tău.", a mai adăugat ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desta Dimtsu Menen (@dd_menen)

Deși pare greu de crezut, Menen a avut, la un moment dat, ochi și pentru bărbați săraci. Chiar a încercat să se întâlnească cu unul, însă lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

"Când ești o femeie căreia îi plac lucrurile frumoase, un bărbat sărac cu care te întâlnești va deveni gelos atunci când ai parte de evoluție profesională. Am învățat acest lucru de una singură atunci când m-am văzut cu un bărbat sărac.

A fost atât de supărat când am obținut un contract important. Eu lucram ca freelancer atunci. Am putut vedea că nu era fericit cu asta.", a mai povestit ea.

De atunci, femeia a hotărât să nu se mai vadă niciodată cu un astfel de bărbat, despre care nu are cuvinte bune de zis. A continuat să se concentreze asupra întâlnirilor cu bărbați care o pot întreține și care îi înțeleg mentalitatea și stilul de viață.

Citește și: Secretul longevității de la o femeie de 107 ani. "Fac ce spune la Biblie"

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Thesun, Tiktok, Instagram

Articolul urmator
Miss Nepal a făcut istorie la concursul Miss Universe. Este primul model plus size care participă la competiție: „Nu există doar un singur fel de frumusețe.”
Miss Nepal a făcut istorie la concursul Miss Universe. Este primul model plus size care participă la competiție: „Nu există doar un singur fel de frumusețe.”
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.