Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19: „Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect”

Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19: „Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect”

Redactor Divahair.ro

Încă o dovadă clară că virusul nu iartă pe nimeni. La începutul acestui an, Gabriel Cotabiță, artist iubit și îndrăgit de toți românii, a fost diagnsticat cu noul coronavirus. Ce i s-a întâmplat după vindecare este grozav și ieșit din comun.

Gabriel Cotabiță (65 de ani) a mărturisit de curând că a fost unul din pacienții Covid-19 din România. Aparent, după cum chiar el a declarat, nu a dezvoltat o formă gravă, dar a fost internat de urgență pentru a fi sub observația medicilor, date fiind problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut.

M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Ce bine că totul se termină cu bine. Gabriel Cotabiță a reușit să învingă virusul, dar asta nu este tot. Conform spuselor sale, după ce s-a vindecat de noul coronavirus vede mai bine, dioptriile dispărându-i complet.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastille”, a completat artistul.

Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator în anul 2015, în urma căruia a intrat în comă profundă. Medicii s-au temut pentru viața lui, dar după aproape o lună de comă artistul s-a trezit și și-a revenit miraculos. După numai un an, vedeta a îmbrăcat pentru a doua oară costumul de ginere și a devenit din nou bunic.

Surse: gandul.ro, spynews.ro, monden.acasa.ro.

Articolul urmator
O femeie recunoaște că a renunțat la epilat. „Corpul meu, în acest stadiu, îmi aduce un venit uriaș iar iubitul meu mă adoră așa”
O femeie recunoaște că a renunțat la epilat. „Corpul meu, în acest stadiu, îmi aduce un venit uriaș iar iubitul meu mă adoră așa”
Cum te vad barbatii?
Incepe quiz
Cum te vad barbatii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.