Mai există speranță! A fost cerută în căsătorie chiar la linia frontului

Mai există speranță! A fost cerută în căsătorie chiar la linia frontului

Alida Enache

Ucrainenii nu încetează să surprindă cu motivația și curajul de care dau dovadă încă de când țara lor a fost atacată pentru prima oară în 24 februarie. Aceștia ne arată constant ca dragostea lor pentru patria mamă, dar și pentru persoanele iubite nu are limite și că romantismul nu moare nici măcar în vreme de război.

De data aceasta, printre sutele de vești șocante și triste care vin din partea Ucrainei, se mai strecoară și câte una bună, extrem de emoționantă. O tânără ucraineancă a fost cerută de soție de către iubitul ei într-un mod inedit, după un plan bine pus la punct. Bărbatul, care luptă pe front pentru a-și apăra țara și-a luat câteva minute libere pentru a o surprinde pe partenera sa. Se pare că nici măcar războiul nu se poate pune în calea celor care se iubesc!

 Imagine cu femeie ucraineancă care este cerută de soție pe frontSursa foto: Captură Twitter

Mai mulți militari ucraineni, printre care și viitoarea mireasă au fost opriți în trafic de către un grup de militari pentru a li se face un control. Pasagerii au fost rugați de către soldați să coboare din mașină și să stea cu mâinile lipite de autoturism pentru a fi verificați. În timpul inspecției, o melodie romantică începe să se audă pe fundal, iar unul dintre militari se pune în genunchi. Auzind aplauzele celor din jur, tânăra cu pricina se întoarce și îl vede pe viitorul ei soț îngenunchiat. Extrem de emoționată și vizibil surprinsă de gestul acestuia, femeia a acceptat cererea partenerului său și i-a sărit în brațe. În jurul celor doi îndrăgostiți, un grup de soldați și alți câțiva civili, prieteni ai acestora râd și se bucură alături de ei.

Nuntă pe front în Ucraina

Nu este prima oară când ucrainenii dau dovadă de romantism într-o perioadă atât de crâncenă! În urmă cu doar câteva zile de la acest eveniment, un cuplu își jura iubire veșnică chiar pe linia frontului, lângă Kiev. La doi pași de bombardamente, Lesya Filimonova și Valeriy Filimonov, doi tineri, îmbrăcați în costume militare, care luptă împreună împotriva rușilor, își sărbătoresc nunta. La evenimentul dulce-amărui au luat parte mulți alți soldați, un preot, bineînțeles, dar și presa. Cu toții i-au serbat așa cum se cuvine pe cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Micuțul ucrainean Vitalie, șase ani, a mers 1500 kilometri până în România strângând o piatră în mână, în loc de jucărie. Motivul e sfâșietor

Surse articol: Observatornews, Mirror, Twitter

Surse foto: Twitter

Articolul urmator
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
CRBL a fost implicat într-un accident rutier grav! A fost transportat la spital pentru investigații medicale
Cand vei fi ceruta in casatorie?
Incepe quiz
Cand vei fi ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.