Nou! Doctor Fiterman lansează MINOXICAPIL, pentru combaterea căderii părului

Nou! Doctor Fiterman lansează MINOXICAPIL, pentru combaterea căderii părului

Andreea Constantin

Deteriorarea și căderea părului se numără printre problemele des întâlnite cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Din cauza stresului, a regimului alimentar sărac în vitamine, post-partum sau din cauza dezechilibrelor hormonale, căderea părului se poate accentua și poate deveni îngrijorătoare atunci când depășește 100 fire de păr pe zi.

Pentru aceste situații, Doctor Fiterman a dezvoltat MINOXICAPIL, o gamă pentru sănătatea și fortifierea părului femeilor și bărbaților deopotrivă. 

MINOXICAPIL WOMEN fiole - o formulă fortifiantă cu acțiune multiplă împotriva căderii părului, care oferă rezistență și vitalitate. Hrănește, stimulează micro-circulația la nivelul părului, restructurează, intensifică activitatea celulară și creșterea firului de păr, pentru a-i mări densitatea.

MINOXICAPIL MEN fiole – destinată bărbaților, formula este creată pentru a stopa căderea părului, a hrăni firul de păr și a-l restructura. Intensifică activitatea celulară și creșterea firului de păr. Densifică, fortifică și  ancorează firul de păr.

Conținutul unei fiole se aplică o dată la 2-3 zile, cu ajutorul pipetei, la rădăcina firului de păr, apoi se masează. Se poate aplica pe părul uscat sau umed, fără a clăti după folosire. O formă care se absoarbe mai rapid pentru ca efectul sa se instaleze mai rapid. Se recomandă utilizarea minim 3 luni. 

MINOXICAPIL comprimate - o formulă fortifiantă, alcatuită din aminoacizi, minerale și 11 vitamine, ce susține intens sănătatea și rezistența părului, a unghiilor și a pielii. Susține sinteza de keratină și formarea corectă a colagenului de la nivelul pielii, susține metabolismul energetic normal și protejează celulele de stresul oxidant. Nu crește pofta de mancare. Fără conservanți. Fără gluten.

Descoperă gama MINOXICAPIL în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman

Articolul urmator
Un medic din Satu Mare face apel către pacienții care îi calcă pragul să nu-i mai ofere atenții: „E anormal, imoral, amoral, ilegal"
Un medic din Satu Mare face apel către pacienții care îi calcă pragul să nu-i mai ofere atenții: „E anormal, imoral, amoral, ilegal"
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.