O femeie a aflat că fost botezată după amanta tatălui ei. "Dacă încurca numele mamei cu al amantei sale, putea să spună că s-a referit la mine"

O femeie a aflat că fost botezată după amanta tatălui ei. "Dacă încurca numele mamei cu al amantei sale, putea să spună că s-a referit la mine"

Lorena Pintilie

În urmă cu doi ani, o femeie în vârstă de 32 de ani din Crestwood, Kentucky, a dezvăluit cel mai șocant lucru legat de numele ei. Tânăra a vorbit despre proveniența numelui său, povestea ei fiind de-a dreptul bulversantă pentru internauții din întreaga lume. Kristina a povestit cum, la nașterea sa, tatăl său a ales să-i pună un nume destul de comun, dar despre care avea ulterior să afle că are o adevărată istorie în spate.

Majoritatea oamenilor sunt botezați de către părinții lor după cineva special. Fie că este vorba despre un membru important al familiei (un bunic sau un unchi/o mătușă), sau pur și simplu adoptând numele unei vedete, părinții tind să-și numească odraslele pe fond emoțional. De obicei, aceste povești sunt simpatice, rememorând o persoană dragă din viața părinților. Dar nu și în cazul Kristinei. „Deci, simt că majoritatea oamenilor care sunt numiți după cineva au o poveste drăguță în spate sau sunt numiți după cineva cu adevărat special din familia lor. Însă, nu și în cazul meu”, a declarat femeia într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

De la distribuirea videoclipului pe pagina de socializare, Kristina a reușit să inspire sute de oameni să facă un pas în față și să vorbească despre proveniența numelor lor. Aparent, un număr surprinzător de persoane i-au urmat exemplul și au distribuit videouri prin care au vorbit despre poveștile ciudate și șocante din spatele numelor lor. Videoclipul postat de ea a fost apreciat de 214.000 de ori și distribuit de peste 7.000 de ori.

O femeie de 43 de ani încă locuiește cu mama ei de 73 de ani. "Mama face tot în casă, eu nu mișc un deget"

Care este povestea din spatele numelui tinerei

Kristina este primul copil al părinților ei. Cei doi erau foarte tineri când aceasta a apărut pe lume, iar experiența lor ca părinți era inexistentă. Relația celor doi nu a fost niciodată una foarte apropiată, și, în loc să-i unească, apariția Kristinei i-a îndepărtat și mai mult. Fiind în căutarea unui nume, aceștia s-au pus de acord să-și numească copilul în funcție de preferințe, stabilind un soi de înțelegere haioasă pe care Kristina avea s-a o afle după câțiva ani buni. În cazul în care bebelușul era băiat, mama ar fi trebuit să-i aleagă numele, dacă era fată, tatăl trebuia să ia decizia.

Abia la naștere au aflat că primul lor copil era o fată, astfel încât, conform planului, tatăl i-a ales numele. În timp ce mama Kristinei se refăcea după naștere, bărbatul a completat în grabă actele copilului, alegând să îi dea numele amantei sale, Kristina. Neștiind care era adevăratul motiv, mama Kristinei a fost de acord, arătându-se chiar entuziasmată pentru alegerea făcută de către soțul ei.

În videoclipul viral, Kristina a explicat de ce a luat tatăl său această decizie. „Practic, dacă se întâmpla să îi încurce numele mamei cu al amantei sale, putea să spună că s-a referit la mine, astfel încât nu dădea nimic de bănuit”, a explicat aceasta. Ani de-a rândul, viața familiei a avut un parcurs normal, până când ce infidelitatea tatălui a fost descoperită, iar soția sa a realizat care era motivul pentru care acesta ținuse morțiș să-și numească fiica Kristina.

Ca urmare, a explicat Kristina ulterior, în secțiunea de comentarii, tatăl ei a ales să plece, abandonând-o pe ea și pe frații ei când fata avea doar trei ani: „Tatăl meu a plecat când aveam trei ani și nu a mai avut niciun contact cu mine sau cu surorile mele până când am crescut. A continuat să aibă mai mulți copii pe care, de asemenea, i-a abandonat”, a povestit femeia.

A început un adevărat „trend” pe acest subiect

După ce au vizionat videoclipul, sute de persoane din întreaga lume au început să împărtășească povești personale similare. „Tatăl meu m-a botezat după o fată de care era îndrăgostit în gimnaziu, când mama a aflat, l-a înjunghiat cu o furculiță”, povestește o altă tânără.

Un bărbat din Ilfov a reușit să strângă peste 100.000 de euro prin metoda "Tinder Swindler". Cum își păcălea "victimele"

Un alt internaut a povestit cum a fost numit după un medic autopsier de care mama sa se îndrăgostise într-o călătorie în Alaska. Un alt bărbat a scris: „Tatăl meu a fost șofer de camion pe distanțe lungi. Sora mea mai mare poartă numele unei chelnerițe de la o stație de camioane din Texas. Sora mea mijlocie și-a luat numele de la un panou publicitar”.

Poveștile internauților despre proveniența numelor lor sunt cât se poate de bizare și haioase, iar Kristina a realizat că mulți oameni se află în aceeași situație. Ba mai mult, unele persoane au început să caute etimologia numelui lor pentru a se asigura că există o semnificație în spatele lor. 

Ei bine, social media poate servi atât ca sursă de informații, dar și pentru un amuzament pe cinste. Numele tău are o istorie aparte?

Surse foto: TikTok- @keepingitkristina, Instagram - Kristina Fletcher (keepingitkristina)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
O femeie de 100 de ani a fost operată cu succes la Craiova! „Să operezi o pacientă care are 100 de ani și 9 luni, a fost o provocare"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.