O femeie de 77 de ani s-a căsătorit cu ea însăși! „Am fost doar eu cu mine timp de 40 de ani și nu am avut nevoie de nimeni altcineva"

O femeie de 77 de ani s-a căsătorit cu ea însăși! „Am fost doar eu cu mine timp de 40 de ani și nu am avut nevoie de nimeni altcineva"

Lorena Pintilie

Când te gândești la o nuntă, care sunt primele două lucruri care îți vin în minte? Probabil că răspunsul este: o mireasă și un mire. Ei bine, te anunțăm că nu toate nunțile au aceste două elemente cheie. La o ceremonie din Ohio, Statele Unite, a lipsit cu desăvârșire mirele! Mireasa, o femeie în vârstă de 77 de ani, a decis să celebreze iubirea pe care și-o poartă căsătorindu-se cu ea însăși!

Dorothy Fideli, o femeie în vârstă de 77 de ani care locuiește la un azil de bătrâni din Ohio, SUA, a decis să se căsătorească, weekendul trecut, cu persoana la care ține cel mai mult: ea însăși. Mai mulți prieteni și membri ai familiei au asistat la ceremonia de cununie „solo”.

Dorothy s-a mai căsătorit cu tatăl celor trei copii ai ei în anul 1965, dar a divorțat la scurt timp pentru că nu se înțelegea cu bărbatul. După despărțirea amară de fostul său soț, femeia și-a jurat că nu se va mai căsători vreodată, considerând că o duce foarte bine și de una singură. Însă, după ani în care a fost celibatară, Dorothy a decis să facă din nou un legământ civil, de data acesta cu ea însăși.

Evelina a luat locul 1 la olimpiada de limba română din Ucraina. "Avem subsol unde ne ducem când sună alarma"

Bunicuța a declarat că ideea de „a se lua de nevastă” i-a venit în timp ce era la biserică. „Am fost doar eu cu mine timp de 40 de ani și nu am avut nevoie de nimeni altcineva ca să mă susțină. Așa că, într-o zi, în timp ce eram la biserică, mi-a venit ideea de a face ceva special pentru mine. Știind câte am pătimit de una singură, mi-am dat seama că e timpul să îmi arăt recunoștință și am decis să mă căsătoresc cu mine însămi”, a declarat femeia.

Dorothy Fideli îmbrăcată în mireasă, față în față cu propria persoană în sala unde se oficializează ceremonia

Zis și făcut! În ziua următoare, Dorothy și-a dezvăluit planul administratorului căminului unde locuia și i-a cerut acestuia să oficializeze ceremonia. Deși inițial a fost uimit de propunerea ei, bărbatul a acceptat, motivând că „Dorothy este o femeie extraordinară care se gândește mereu la cei din jur și merită toate lucrurile bune din lume”.

Cât ai clipi, Donna Pennington, fiica bătrânei, intrigată de ideea mamei sale, s-a apucat de treabă și a făcut rost de o rochie de mireasă, a conceput meniurile pentru invitați și a decorat sala unde urma să se țină petrecerea de după cununie. Ca și orice altă mireasă de pe Planetă, Dorothy a fost emoționată până peste cap și a așteptat cu sufletul la gură să își spună „DA!”.

Este ceva nou pentru mine. Sunt prima femeie din lume care se căsătorește cu ea însăși și oricât de ciudat mi s-ar părea când o spun cu voce tare, îmi dau seama în același timp că mi-am dorit mereu să fac asta!”, a declarat aceasta înainte de începerea ceremoniei. La ora 15:00, ora locală, Dorothy Fideli și-a spus „Da!” în fața invitaților și a organizatorului ceremoniei și s-a bucurat nespus de mult când a realizat că, într-un final, există cineva care să o iubească pentru totdeauna: propria persoană!

A învățat să citească după vârsta de 70 de ani

Dorothy Fideli îmbrăcată în mireasă, alături de administratorul căminului de bătrâni unde locuiește ea, în timpul ceremoniei civile

Managerul căminului de bătrâni, Geiger, a declarat că a se recăsători nu este primul vis pe care bătrânica și l-a îndeplinit în timpul petrecut în instituția lui. Cu doar câțiva ani în urmă, ea a învățat singură să citească, dat fiind că în copilărie a fost privată de educația ce i se cuvenea. „Acum citesc mai mult decât am citit vreodată și îmi ia ceva timp să citesc doar o pagină, dar continui să citesc până când cred că am înțeles fiecare cuvânt”, explică bunicuța. Acum, Dorothy a început să citească Biblia pentru prima dată în viața ei.

O mireasă a murit la doar câteva ore de la rostirea jurămintelor. Soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

Ultimul sfat acordat de Dorothy Fideli după ce s-a căsătorit cu ea a fost: „Iubirea, iubirea este cel mai important lucru din această lume, iar dacă Îl iubești pe Dumnezeu și te iubești pe tine însuți, această lume va fi un câmp de trandafiri. De aceea sunt și așa de multe cărți despre acest subiect, căci e un sentiment vast și infinit și odată îndreptat înspre tine și Dumnezeu, sufletul tău devine nemuritor. Și nu uitați că nu contează vârsta pe care o ai, contează ca ceea ce îți dorești să se îndeplinească odată și odată. Acum, copiii mei sunt mari, nepoții mei la fel și a venit momentul să mă ocup de mine și de dorințele mele. Am început, după cum vedeți, prin a-mi declara iubire eternă, căsătorindu-mă cu mine însămi!”, a încheiat aceasta.

Surse foto: YouTube - KCENNews

Surse articol: Daily Mail, Today, YouTube

Articolul urmator
O femeie de 66 de ani a fost găsită în viață, în drum spre morgă, la scurt timp după ce a fost declarată moartă
O femeie de 66 de ani a fost găsită în viață, în drum spre morgă, la scurt timp după ce a fost declarată moartă
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.