O mireasă a murit la doar câteva ore de la rostirea jurămintelor. Soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

O mireasă a murit la doar câteva ore de la rostirea jurămintelor. Soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

Ramona Jurubita

Cea mai frumoasă zi din viața unor tineri proaspăt căsătoriți a fost transformată într-un coșmar, după ce o șoferiță aflată sub influența băuturilor alcoolice a lovit din plin mașina în care se aflau. Samantha Miller (34 de ani) și Aric Hutchinson (36 de ani) au avut parte de o nuntă ca în povești, pe 28 aprilie 2023, în Carolina de Sud, SUA. Din păcate, visul lor de a trăi fericiți până la adânci bătrâneți a fost spulberat în câteva momente de neatenție. 

După o petrecere pe cinste, proaspeții însurăței s-au urcat, alături de alte două persoane, într-o mașină de golf și au plecat spre casă. Mama miresei a povestit ulterior că fiica ei tocmai îi făcuse o mărturisire emoționantă soțului, cu doar câteva momente înainte de producerea accidentului.

„Chiar înainte de a se întâmpla, s-a uitat la soțul ei și i-a spus: vreau ca această zi să dureze pentru totdeauna!.”, a declarat Lisa Miller, mama Samanthei Miller.

Cei patru se îndreptau către casa mirilor, iar pe drum, mașina de golf a fost izbită din plin de un alt autovehicul, la volanul căruia se afla o femeie de 25 de ani. Jamie Lee Komoroski era în stare de ebrietate și avea în sânge o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita admisă.
În urma impactului, mașina inscripționată cu „proaspăt căsătoriți” a fost aruncată la peste 100 de metri distanță, rostogolindu-se de mai multe ori.

Acel moment i-a fost fatal miresei, care a murit pe loc, din cauza rănilor incompatibile cu viața provocate de impact. Soțul ei, Aric Hutchinson a ajuns în stare gravă la spital, cu mai multe fracturi și o leziune cerebrală. Ceilalți doi pasageri au ajuns, de asemenea, la urgențe.

Samantha Miller și Aric Hutchinson alături de invitații prezenți la nunta lor, cu doar câteva ore înainte de accident
Samantha Miller și Aric Hutchinson alături de invitații prezenți la nunta lor

Șoferița vinovată a fost pusă sub acuzația de omor din culpă și vătămare corporală din culpă. Potrivit CNN, biroul legist din comitatul Charleston a raportat că Samantha Miller a murit pe loc, în urma unor răni violente. NBC News a publicat și alcoolemia avută de Jamie Lee Komoroski în momentul producerii accidentului, care a fost 0,261, adică de trei ori peste limita legală. Surse din anchetă au dezvăluit ulterior că, în timpul interacțiunii cu polițiștii, femeia abia se putea ține pe picioare și repeta de mai multe ori răspunsurile la întrebările primite.

„Mi s-a înmânat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele. Aric și-a pierdut dragostea vieții sale...”, a scris mama mirelui pe rețelele sociale.

În mediul online s-a creat o pagină de strângere de fonduri pentru înmormântare și alte costuri medicale, iar suma care s-a strâns până în prezent depășește 700 de mii de dolari. Iată mesajul publicat de Annette Hutchinson pe acea pagină de strângere de fonduri:

„Bună, numele meu este Annette Hutchinson, sunt mama lui Aric Hutchinson, mirele. Aric și-a pierdut dragostea vieții când nora mea Samantha „Sam” Hutchinson a fost ucisă în mod tragic de o șoferiță băută, la câteva momente după imaginea de mai sus, în timp ce plecau de la nunta lor, pe 28 aprilie în Folly Beach, Carolina de Sud. Fiul meu este acum în stare critică.

Ginerele meu Benjamin Garrett și nepotul Brogan Garrett, conduceau spre casă cuplul, într-o mașină de golf, când au fost loviți din spate de șoferița beată care mergea cu 65 de mile/oră într-o zonă de 25 de mile/oră. Căruciorul de golf a fost aruncat la peste 100 de metri și s-a rostogolit de mai multe ori.

Sam a murit din cauza rănilor suferite. Aric este în stare gravă și a fost supus deja uneia dintre cele două intervenții chirurgicale de reconstrucție, are numeroase oase rupte și o leziune cerebrală, va avea o recuperare îndelungată. Ben și Brogan au fost, de asemenea, răniți grav. (…) Această strângere de fonduri va ajuta la plata pentru înmormântarea lui Sam și pentru costurile serviciilor medicale de care are nevoie Aric și familia lui.”

Din păcate, multe persoane se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe, iar teribilismul le împinge să apese pedala de accelerație. Astfel de comportamente pot pune în pericol viețile unor oameni nevinovați, exact cum s-a întâmplat și în cazul Samantha Miller, care a murit la doar 34 de ani.

Doi tineri din Capitală s-au aruncat în fața autobuzului. Scenariile sunt similare, care este concluzia autorităților

Surse foto: FacebookFacebookFacebook

Surse articol: TodayCNNNypostGofundmeInsider

Articolul urmator
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Un bărbat din Constanța a murit după ce în spital i s-a administrat din greșeală insulină, deși nu avea diabet
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.