O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei

O femeie și-a ars rochia de mireasă după ce a divorțat de soțul ei
Lorena Pintilie
Vineri, 21.04.2023

Femeia a organizat o ședință foto cu totul și cu totul specială pentru a-și sărbători divorțul. Tânăra a declarat că prin gestul său vrea să le ajute pe femei să treacă peste „rușinea unui mariaj nereușit” și să se bucure de libertatea pe care au obținut-o în urma despărțirii. Uite ce a putut face!

O femeie care a trecut recent printr-un divorț extenuant a ales să sărbătorească momentul în care, în sfârșit, a redevenit liberă dându-i foc rochiei de mireasă pe care a purtat-o în ziua nunții sale! Ei bine, a ales un mod cu totul inedit pentru a face totul oficial, surprinzând fericirea unui nou început printr-o serie de fotografii făcute de mama sa.

Lauren Brooke, în vârstă de 31 de ani, a fost căsătorită cu fostul ei soț timp de un deceniu, după ce s-au căsătorit în octombrie 2012, dar, după un mariaj plin de episoade negative și probleme, cei doi au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2021, procedurile legale încheindu-se abia la începutul acestui an.

Neymar va deveni tată pentru a doua oară la 31 de ani!

A făcut o ședință foto prin care să-și sărbătorească divorțul

Și pentru a marca ocazia, Lauren a apelat la ajutorul mamei sale, Felicia Bowman, în vârstă de 58 de ani. Împreună cu mama sa și cea mai bună prietenă, femeia proaspăt devenită liberă a pregătit cadrul perfect pentru o ședință foto care să contureze perfect sentimentele pe care le-a trăit după divorț.

Mă simt ușurată, fericită pentru mine, dar mai ales liberă”, a explicat tânăra după publicarea fotografiilor. Aceasta și-a dat foc rochiei de mireasă în semn de protest față de cei care au judecat-o pentru că nu „ar fi fost în stare să țină în viață o căsnicie” care oricum era pe moarte, spune ea.

Un mesaj puternic în spatele pozelor

Laurena declarat că „Intenția a fost de a arăta faptul că divorțul este greu, urât și dureros pentru toate părțile implicate. Au fost zile în care în fiecare dimineață mă trezeam și plângeam. Au fost momente în care am crezut că viața mea nu se va îmbunătăți, dar s-a îmbunătățit. Într-un final am acceptat situația și am divorțat, dar trebuie să lucrăm unul cu celălalt pentru tot restul vieții pentru a ne crește copiii”. „Am supraviețuit, am ajuns pe malul celălalt fără să mă înec. Mă aflu într-un loc mai bun”, a mai spus aceasta.

Mama a doi copii a declarat că ședința foto a ajutat-o să-și reia viața după divorț și a insistat că, în loc să se simtă „tristă” în timpul ședinței foto, s-a simțit de fapt „foarte puternică”.

A dat foc rochiei de mireasă

Ea a adăugat: „Am râs mult în acea zi. Cel mai haios este că am mers atât de departe încât le-am lăsat (pe mama și prietena ei) să dea foc rochiei în timp ce eu eram îmbrăcată cu ea, iar mie îmi e frică de foc. M-am simțit împuternicită. Eram îngrijorată că ar putea exista un moment în care să fiu tristă. Este sfârșitul căsniciei pe care am crezut că o voi avea pentru totdeauna. Mulți ar fi plâns pierderea relației, dar eu am zâmbit pentru că am ieșit din ceva toxic în care nu mai puteam fi eu cu adevărat”, a mai spus aceasta. 

Gândindu-se la ceea ce a trăit, tânăra spune că s-a simțit distrusă atunci când, la sfârșitul anului 2021, soțul său i-a cerut divorțul. Cu timpul, din cauză că au fost nevoiți să locuiască separat timp de un an înainte de a intenta divorțul, femeia a realizat că despărțirea este, de fapt, cea mai bună alegere pentru amândoi. „Viața își urmează cursul”, a explicat ea, „Oamenii fac alegeri și trebuie să tragă în urma consecințelor”.

O femeie a plâns zile în șir moartea soțului, dar apoi a aflat că fusese o înscenare pentru ca bărbatul să trăiască alături de amantă

„Nimeni nu e obligat să rămână acolo unde nu se simte fericit!”

Iar acum, Lauren este mai fericită ca niciodată și își dorește ca și alte femei să știe că nu e nimic rușinos în a fi divorțat, ba din contră, ar trebui să fie mândre de ele pentru curajul și forța pe care au avut-o ca să treacă prin așa ceva.

Sunt foarte fericită acum. Singurul motiv pentru care sunt unde sunt astăzi este datorită credinței mele. Mereu am avut încredere în forțele mele, iar asta mi-am demonstrat că merită să lupt pentru mine”, a mai spus tânăra.

O mulțime de femei sunt rușinate pentru divorț, dar bărbații par să fie felicitați pentru asta. Ni se spune că, indiferent ce se întâmplă, ar trebui să rămânem și să ne păstrăm familia unită, dar multe femei se luptă cu acest lucru. Haideți să oprim această gândire înjositoare și misogină și să le arătăm tuturor că nimeni nu e obligat să rămână acolo unde nu se simte fericit!”, a explicat Lauren.

Surse foto: Facebook - Felicia Bowman Photography

Surse articol: Mirror

Articolul urmator »
Cristina și Andrei de la Insula Iubirii și-au spus adio definitiv. Au divorțat, s-au împăcat, dar povestea lor a ajuns la final
Cristina și Andrei de la Insula Iubirii și-au spus adio definitiv. Au divorțat, s-au împăcat, dar povestea lor a ajuns la final
Ramona Jurubita | Vineri, 30.08.2024
Incepe quiz
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ne găsești pe