Prognoza meteo pentru începutul lunii decembrie. Cum va fi vremea de 1 decembrie și de Moș Nicolae

Cristina Gherghina

Cu toate că meteorologii anunță că vremea se va răci în următoarele zile, existând posibilitatea apariției primilor fulgi de nea, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României, și pe 6 decembrie, de Moș Nicolae.

Astfel, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile țării. Conform regimului pluviometric care va fi deficitar în toată țara, în special în regiunile sudice, nu sunt așteptate ploi sau ninsori.

zapada

Potrivit accuweather.com, de 1 decembrie, în Capitală sunt așteptate maximum 12 grade la amiază și 5 grade noaptea, în vreme ce pe 6 decembrie, temperaturile vor scădea ușor și va fi înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 2 grade Celsius.

La munte, meteorologii anunță temperaturi cuprinse între 12 și 4 grade Celsius pe data de 1 decembrie. Pentru data de 6 decembrie sunt anunțate maxime și minime cuprinse între 8 și 0 grade Celsius.

Primele ninsori își vor face apariția la Brașov, pe data de 9 decembrie, când sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Conform Florinelei Georgescu, director Meteorologie Operațională în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperaturile s-ar putea să se mențină ușor peste normele perioadei până la jumătatea lunii decembrie. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator Miracolul din decembrie! Icoana lui Iisus Hristos care plânge de la începutul lunii la o biserică din Cluj-Napoca

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.