Angelina Jolie este ingrijorator de slaba! Vezi cum arata!

Angelina Jolie este ingrijorator de slaba! Vezi cum arata!

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa operatiile de histerectomie si dubla mastectomie pe care le-a suferit anul trecut, Angelina Jolie (40 ani) si-a rarit aparitiile pe covorul rosu. In urma cu cateva zile, insa, actrita si-a facut aparitia la premiera animatiei „Kung Fu Panda 3”, unde silueta sa ingrijorator de slaba a starnit rumoare printre invitatii prezenti la eveniment.

Angelina a participat la premiera „Kung Fu Panda”, pentru care isi imprumuta vocea, purtand o rochie neagra, scurta, care a lasat sa se vada ca actrita a pierdut enorm in greutate. Picioarele sale legendare i-au alarmat, de aceasta data, pe cei prezenti din cauza aspectului lor scheletic, care alimenteaza zvonurile conform carora starea de sanatate a actritei se deterioreaza pe zi ce trece.

In ciuda zambetului larg pe care l-a afisat, apropiatii sai nu sunt convinsi ca Angelina se afla in cea mai buna forma. Zvonurile despre o posibila tulburare de alimentatie si chiar despre posibilitatea de a fi pe patul de moarte au aparut frecvent in presa de peste Ocean, odata cu decizia Angelinei de a face public faptul ca este purtatoarea genei BRCA1, care predispune la anumite forme de cancer.

   

Mai mult, ultima perioada s-a dovedit a fi extrem de solicitanta pentru Angelina. Laureata premiului Oscar in 2000, Angelina a regizat pelicula „By the Sea”, unde joaca alaturi de sotul sau, Brad Pitt. Cel de-al doilea film regizat de Angelina s-a dovedit insa dezamagitor pentru critici, fiind un adevarat esec de box-office.  

Crezi ca exista motive de ingrijorare cu privire la starea Angelinei? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.