Angelina Jolie este pe patul de moarte?

Angelina Jolie este pe patul de moarte?

Eugenia Dinescu, redactor

Conform presei de peste Ocean, viata Angelinei Jolie (40 ani) este pusa in pericol, dupa ce a ajuns sa cantareasca doar 38 de kilograme! Transformarea dintr-o diva voluptoasa intr-o femeie firava, urmata de operatiile de histerectomie si dubla mastectomie au starnit ingrijorarea apropiatilor sai, care se tem ca sotia lui Brad Pitt sufera de anorexie si zilele ii sunt numarate. 

De-a lungul anilor, Angelina Jolie s-a aflat constant in vizorul presei din cauza fluctuatiilor sale de greutate. Acum, apropiatii sai afirma ca “Angelina refuza sa manance, iar starea ei continua sa se deterioreze, ajungand la doar 38 de kilograme”, spune o sursa pentru tabloidul National Enquirer. “Sotul sau, Brad Pitt, si cei 6 copii se tem ca o sa moara in doar cativa ani”, continua aceeasi sursa.

Cis Rundle, o prietena a mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, afirma ca a transportat-o pe actrita la spital, in stare critica: “Am purtat-o pe brate pana la spital”, spune Rundle. “Se afla in faza anorexica”, mai spune prietena de familie a Angelinei. Insa prietenii Angelinei s-au grabit sa dezminta aceste zvonuri, afirmand: “Intreaga poveste este o colectie de citate senzationaliste oferite de surse indoielnice, cat si de medici care nu au examinat-o niciodata pe Jolie”, insista un apropiat al acesteia intr-un interviu acordat publicatiei Ace Showbiz.

Desi Angelina nu a raspuns niciodata zvonurilor conform carora ar suferi de anorexie, vedeta a recunoscut ca a slabit dramatic in lunile ce au urmat mortii mamei sale, in 2007, din cauza stresului si socului emotional suferit. Cancerul ovarian a rapus-o pe Marcheline Bertrand la doar 56 de ani, dupa 8 ani in care s-a luptat impotriva cancerului ovarian si mamar. “Bunica mea a murit de asemenea foarte tanara [la varsta de 45 de ani, n.r.], asa ca mama a crezut mereu ca i se poate intampla si ei acelasi lucru”, declara Angelina in 2013.



Mostenirea genetica a determinat-o sa se supuna unor investigatii medicale temeinice, care au relevat ca este purtatoarea genei mutante BRCA1, responsabila pentru aparitia cancerului ovarian. In urma rezultatelor analizei, actrita nu a amanat drastica decizie de a se supune unei duble mastectomii si unei histerectomii in scop preventiv: "Nu stiu ce va urma, dar stiu sigur ca ai mei copii nu vor spune niciodata: Mama a murit din cauza cancerului ovarian", spunea Angelina la acea vreme.

Tu ce parere ai despre decizia Angelinei? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Mult îndrăgita Maria Buză a fost la un pas de moarte! Prin ce încercări grele a trecut de-a lungul vieții
Mult îndrăgita Maria Buză a fost la un pas de moarte! Prin ce încercări grele a trecut de-a lungul vieții
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.