Asa arata copilul lui Kanye West si al lui Kim Kardashian

Asa arata copilul lui Kanye West si al lui Kim Kardashian

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Imposibilul s-a produs! Desi pana acum cuplul Kim Kardashian - Kanye West nu a dorit sa publice nicio imagine cu fiica lor abia adusa pe lume, iata ca weekendul acesta Kim a decis sa nu isi mai tina admiratorii in suspans.

Dupa doua luni de la nastere, ea a postat pe Instagram o fotografie cu micuta North West.

Faptul ca starul a decis sa publice prima imagine cu fiica ei pe Instagram, i-a luat prin surprindere atat pe jurnalisti, cat si pe fanii cuplului. Chiar daca alte vedete au vandut primele poze cu bebelusii lor pe sume precum 11 milioane de dolari (Angelina Jolie si Brad Pitt) sau 6 milioane de dolari (gemenii cuplului Jennifer Lopez - Marc Anthony) si insusi Kanye e declarat ca vor cere milioane de dolari pe prima poza cu fiica lor, se pare ca in cele din urma, au hotarat sa publice prima imagine cu North West fara sa primeasca niciun ban.

La inceput, fanii au fost destul de sceptici cand au vazut poza cu micuta North, intrucat pana acum Kim a facut destul de multe farse pe Instagram, postand diverse poze cu bebelusi, doar ca sa ii induca in eroare pe fanii ei. Insa acestia s-au convins rapid de veridicitatea pozei, cand au observat cat de mult seamana North West cu parintii ei. 

Desi cea mica seamana destul de mult cu tatal ei, Kanye inca mai spera ca North sa mosteneasca frumusetea mamei ei. "Ma rog sa semene cu mama sa cand va creste", a declarat Kanye West. 

Insa pana cand cea mica va creste, te invitam sa iti spui si tu parerea. Cu cine seamana cel mai mult micuta North West: Kim Kardashian sau Kanye West?

Foto: Zimbio

Articolul urmator
Viața lui Mircea Baniciu, copilul sărman care a renăscut din cenușă ca pasărea Phoenix
Viața lui Mircea Baniciu, copilul sărman care a renăscut din cenușă ca pasărea Phoenix
Cum va arăta copilul tău?
Incepe quiz
Cum va arăta copilul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.