Britney Spears a purtat o tinuta dezastruoasa

Britney Spears a purtat o tinuta dezastruoasa

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Britney nu a fost niciodata o prezenta constanta in topurile celor mai bine imbracate vedete. Vedeta reuseste in continuare sa surprinda prin tinutele sale dezastruoase, care nu ii pun niciodata in valoare silueta. In cadrul festivalului muzical iHeartRadio, artista de 31 de ani a purtat un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni scurti negri si un sacou fara maneci, de inspiratie masculina, care ii dezvaluia decolteul si o buna parte din sutien.

Se pare ca atunci cand vine vorba de tinutele sale, Britney uita ca ar putea fi un exemplu negativ pentru cei doi copii ai sai. De asemenea, acest look nu a reusit deloc sa ii puna in valoare silueta voluptoasa. Din contra, pantalonii scurti nu au facut decat sa ii evidentieze picioarele nu foarte subtiri, in timp ce sacoul nu a reusit sa confere niciun fel de forma corpului sau.

In culisele festivalului, Britney a salutat-o calduros pe colega sa de breasla Miley Cyrus, despre care spune ca ii aminteste foarte mult de perioada adolescentei sale la fel de tumultoase. "Imi amintesc cand aveam si eu acea varsta. Abia atunci cariera mea incepea sa ia o alta intorsatura, am inceput si eu sa fac mai multe lucruri care intr-un final au starnit controverse. Este un haos care parea ca nu se mai termina", a marturisit Brit.

Spears a vorbit si despre prestatia lui Miley din cadrul premiilor VMA, luandu-i apararea controversatei vedete: "Toata lumea ia premiile VMA prea in serios. Ea este pe val acum, este plina de energie!".

Cat despre propria cariera, Britney Spears a lansat de curand noul sau single "Work b**ch" si planuieste ca pana la sfarsitul acestui an sa isi incante fanii cu albumul numarul 8 din cariera sa.

Tu ce parere ai despre tinuta lui Britney? 

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Cătălin Botezatu i-a criticat dur pe soții Iohannis pentru ținutele alese la încoronarea regelui Charles! "Nu punem un lănțișor cu cruciuliță.”
Cătălin Botezatu i-a criticat dur pe soții Iohannis pentru ținutele alese la încoronarea regelui Charles! "Nu punem un lănțișor cu cruciuliță.”
Ce tinuta ti se potriveste de Anul Nou?
Incepe quiz
Ce tinuta ti se potriveste de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.