Kim Kardashian se simte obeza! Iata ce decizie drastica a luat!

Kim Kardashian se simte obeza! Iata ce decizie drastica a luat!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Chiar daca este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, Kim Kardashian nu este deloc multumita de felul in care arata! La fel ca multe dintre noi, sotia lui Kanye West are destul de multe complexe cand vine vorba de corpul ei, care nu se incadreaza deloc in tiparul standard de perfectiune 90-60-90.

Proaspata mamica a scris in urma cu cateva zile pe Twitter ca este constienta de faptul ca are niste "solduri imense" si ca va incepe sa tina o dieta drastica, fara carbohidrati. Ea a devenit mult mai nesigura pe felul in care arata dupa ce serile trecute s-a fotografiat alaturi de doua dintre cele mai faimoase supermodele, Kate Moss si Naomi Campbell.

"Lui Kim ii venea sa intre in pamant cand a vazut cat de grasa este pe langa cele doua modele. S-a tot plans din cauza greutatii sale, spunand ca este obeza si scunda pe langa modelele care sunt foarte slabe si mult mai inalte decat ea. In poze puteti vedea ca incearca sa se ascunda in spatele lui Kanye", a dezvaluit sursa. 

Se pare va vedete a decis sa urmeze o dieta bazata numai pe consumul de lichide si nu lipseste de la antrenamentele de sport. Ea a apelat la serviciile antrenorului Joey Gonzalez, preferatul Jessicai Alba si Victoriei Beckham. Acesta este cunoscut datorita faptului ca le ajuta pe femei sa arda 1000 de calorii intr-o singura sedinta! 

Desi Kim Kardashian a reusit sa slabeasca 25 de kilograme de cand a adus-o pe lume pe fiica ei North, in iunie 2013, continua sa fie nemultumita de corpul ei voluptos. Nu de putine ori ea a marturisit in cadrul reality-show-ului sau ca se simte grasa si ca tot ce-si doreste este sa dispara. De altfel, in urma cu cateva zile, ea a postat pe Twitter 4 mesaje pline de frustrare, in care nu face altceva decat sa se planga pentru ca nu poate da jos ultimele 7 kg. Ea le-a jurat fanilor sai ca nu va mai consuma carbohidrati si ca va incerca sa nu-si mai justifice cresterea in greutate.

Nostalgia si frustrarea continua si pe Instagram, intrucat in urma cu 2 saptamani Kim a postat o fotografie de acum 5 ani, impreuna cu mesajul: "Aici am cu 10 kg mai putin! Poza e de acum 5 ani! Ok, trebuie sa ma apuc de treaba! Trebuie sa ajung din nou aici!".

 

Tu ce parere ai despre felul in care arata Kim Kardashian? Crezi intr-adevar ca este prea grasa? 

Sursa foto: Instagram, Twitter  

Articolul urmator
Roxana Ciuhulescu regretă pictorialul din revista „Playboy" de acum 22 de ani. Vedeta susține chiar că a fost păcălită: „Mi-am luat-o în bot."
Roxana Ciuhulescu regretă pictorialul din revista „Playboy" de acum 22 de ani. Vedeta susține chiar că a fost păcălită: „Mi-am luat-o în bot."
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.