Mariah Carey are deja un nou iubit? Uite cum arata!

Mariah Carey are deja un nou iubit? Uite cum arata!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Mariah Carey nu pierde timpul! Chiar daca nu a divortat inca de tatal copiilor ei, Nick Cannon, cantareata in varsta de 45 de ani, se consoleaza deja in bratele altui barbat. Paparazzi au surprins-o pe vedeta zilelele trecute, in bratele regizorului si bunului ei prieten, Brett Ratner, dand curs zvonurilor legate de faptul ca pe cei doi, i-ar lega mai mult decat o simpla relatie de amicitie. 

Mariah si Brett, un regizor in varsta de 46 de ani, si-au petrecut weekendul impreuna, pe un yacht, aproape de insula St. Barts! In imaginea surprinsa de paparazzi TMZ, barbatul abia daca isi mai putea lua mainile de pe formele voluptoase ale artistei.

Bineinteles, cei doi neaga ca ar fi impreuna, Ratner marturisind zilele trecute, ca el si Mariah sunt doar foarte buni prieteni si ca speculatiile legatate de asa-zisa lor relatie, sunt ridicole. Cu toate acestea, fotografia in care Brett si Mariah sunt surprinsi stand intinsi si imbratisati pe un sezlong, cu doua cupe de sampanie alaturi, vorbeste de la sine. 

De altfel, contul de Instagram al regizorului este plin de poze in care apare zambitor alaturi de Mariah Carey. La randul sau, vedeta a postat pe aceeasi retea de socializare, mai multe poze cu Brett.

In ultima perioada, Mariah Carey si Brett Ratner, au fost surprinsi tot mai des impreuna. Recent, cei doi "amici" au luat masa impreuna la un restaurant din Hollywood si au plecat acasa tot impreuna, in aceeasi masina. Artista nu s-a ascuns de paparazzi, ci le-a zambit incontinuu.




Crezi ca Mariah Carey si Brett Ratner formeaza un cuplu reusit? Noi suntem de parere ca cei doi se cam potrivesc. Brett nu este la fel de... tanar precum Nick Cannon (35 ani), ba chiar este cu 1 an mai mare decat indragita artista. In plus, Brett este mult mai apreciat pentru munca sa, decat pentru prezenta la diverse petreceri mondene. Este un regizor si un producator faimos, fiind responsabil pentru succesul unor productii precum "Rush Hour", "Prison Break", "Hercules", "Horrible Bosses" sau "X-Men: The Last Stand".

De asemenea, el a colaborat de-a lungul anilor si cu Mariah Carey, regizand clipurile "Obsessed" si "Touch my body". In plus, desi nu pare, Ratner este unbarbat instarit! In anul 2012, averea lui a fost estimata la 65 milioane de dolari, numarandu-se printre cei mai bogati regizori din lume. 

Foto: TMZ, Splashnews, Instagram

Articolul urmator
A răsărit soarele pe strada fostei soții a lui Cătălin Bordea? Au apărut zvonuri în presă că ar forma deja un cuplu cu Spike
A răsărit soarele pe strada fostei soții a lui Cătălin Bordea? Au apărut zvonuri în presă că ar forma deja un cuplu cu Spike
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.