Orlando Bloom s-a batut cu Justin Bieber pentru Miranda Kerr

Orlando Bloom s-a batut cu Justin Bieber pentru Miranda Kerr

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Anul trecut, vestea divortului dintre Orlando Bloom si Miranda Kerr a reusit sa ii ia prin surprindere pe admiratorii celor doi. Dupa un mariaj de 3 ani, cei doi au hotarat de comun acord, sa puna punct casniciei lor, luand-o fiecare pe drumuri separate.

Chiar daca de atunci, s-a speculat ca Miranda si-ar fi gasit deja consolarea in bratele milionarului de 46 de ani, James Packer, supermodelul Australian a negat toate aceste zvonuri, mentionand ca ii leaga doar o simpla relatie de prietenie. Insa nu acelasi lucru se poate spune despre Orlando Bloom, care nu isi ascunde actuala relatie de ochii presei! Actorul in varsta de 37 de ani a fost surprins recent pe o insula din Spania, cu cea care se pare ca este noua lui iubita. Numele ei este Erica si este nimeni alta decat fosta sotie a lui James Parker, cel despre care s-a tot zvonit ca ar fi noul iubit al Mirandei!

Cei doi s-au distrat de minune pe insula exotica si nu s-au despartit nicio clipa, Erica avand grija sa nu-l scape din ochi pe actualul ei iubit. 

Se pare ca Orlando Bloom a uitat de scandalul pe care l-a avut cu Justin Bieber, care se pare ca este foarte indragostit de Miranda Kerr. Gelozia si orgoliul au pus stapanire pe actor in momentul in care, in timp ce se aflau intr-un club, artistul i-ar fi adresat lui Orlando cateva cuvinte despre fosta lui sotie.

Potrivit TMZ, Justin Bieber s-a apropiat de Orlando pentru a-l saluta, insa actorul a refuzat sa dea mana cu artistul. "In acel moment, Bieber i-a spus ceva destul de urat lui Orlando... ceva de genul "A fost buna", referindu-se clar la Miranda", a dezvaluit o sursa. Actorul nu a stat cu mainile in san, si s-a repezit la cantaretul canadian la iesirea din club, oferind privitorilor un spectacol pe cinste.

 
Justin nu s-a oprit aici si la scurt timp dupa scandal, a postat pe Instagram o poza cu Miranda Kerr in costum de baie, pe care a sters-o la scurt timp.  

Totusi, gelozia lui Orlando Bloom nu ne ia deloc prin surprindere, avand in vedere ca el insusi a declarat recent ca inca o mai iubeste pe Miranda. "Este o dragoste profunda intre noi. Chiar daca relatia noastra a luat sfarsit, eu i-am spus: Vom fi prezenti unul in viata celuilalt pentru totdeauna pentru ca la mijloc se afla un copil. Este important sa ne respectam in continuare, ca si pana acum", a marturisit actorul britanic pentru The Times Magazine.

Articolul urmator
Este oficial! Antena 1 a anunțat cine sunt cei patru jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite”
Este oficial! Antena 1 a anunțat cine sunt cei patru jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite”
Ce vedetă ar fi sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Ce vedetă ar fi sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.