Poze nemaivazute cu Marilyn Monroe la 27 de ani

Poze nemaivazute cu Marilyn Monroe la 27 de ani

Amalia Ghinea

Frumoasa actrita care si-a lasat amprenta asupra cinematografiei moderne, Marilyn Monroe continua sa alimenteze acelasi interes fanatic pentru personalitatea sa electrizanta si pentru viata sa personala controversata. Lumea Hollywood-ului continua sa dezvaluie detalii si cadre fotografice care o surprind pe Marilyn in diverse ipostaze ale carierei.

Recent, arhiva de fotografii a make-up artistului sau personal, devenit prieten apropiat, a fost scoasa la licitatie in Beverly Hills si o noua serie de poze cu vedeta din Domnii prefera blondele a fost publicata. Se pare ca Marilyn obisnuia sa il roage pe Allan Whitey Snyder, make-up artistul sau, sa o fotografieze, pentru a-i calma emotiile inainte de filmari.





Primele fotografii o infatiseaza pe Marilyn inainte de filmarile pentru Niagara, filmul care o propulsa ca star international in 1953. Nonsalanta si seducatoare, vedeta pozeaza in acelasi stil care i-a asigurat, ani la rand, titlul de cea mai dorita femeie din lume.



Arhiva lui Snyder include poze de pe platourile de filmare pentru Gentlemen prefer blondes, The Prince and the Showgirl, Niagara si Something's Got to Give, fotografii care o surpind pe Marilyn departe de glamour-ul hollywoodian care avea sa o reinventeze ulterior, precum si un calendar cu o poza nud, publicata si in prima editie Playboy.

Aceasta noua serie de poze va fi vanduta la licitatie in Beverly Hills, pe data de 31 martie.  

Articolul urmator
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Emoționant cum a ales Andreea Bălan să își sărbătorească iubitul!
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Nicoleta_B
    28 martie 2012 14:02

    Love 4ever