Rihanna a pozat topless in conditii mizere

Rihanna a pozat topless in conditii mizere

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

De dragul artei, vedetele sunt in stare sa indure chiar si cele mai vitrege conditii, in special atunci cand vine vorba de realizarea unui shooting foto atipic. Rihanna este una dintre starurile care accepta, fara sa se gandeasca de doua ori, cele mai mari provocari. Ea a acceptat sa pozeze topless pentru editia braziliana a revistei Vogue, in decoruri nu foarte elegante sau... curate.

Ea si-a dezgolit complet sanii pe plaja braziliana Ilha Grande, dupa care a pozat cu nonsalanta intr-un cartier marginas din Rio de Janerio. Imbracata doar intr-o pereche de bikini si acoperindu-si ocazional bustul cu o jacheta sport, sau purtand cele mai glam tinute, Riri s-a plimbat pe aleile zonei abandonate lasandu-se imortalizata in cele mai sexy ipostaze.

Artista este extrem de mandra de rezultatul sedintei foto pentru una dintre cele mai apreciate reviste de moda din lume, desi nu este nici pe departe prima data cand vedeta apare in paginile publicatiei. Pentru fanii care nu pot cumpara revista care gazduieste cel mai senzual pictorial al sau, Riri a postat pe Instagram mai multe imagini oficiale, plus cele doua coperti. Admiratorii vedetei pot alege daca vor sa cumpere revista pe coperta careia Rihanna apare topless, sau varianta in care vedeta poarta o tinuta care ii dezvaluie, bineinteles, o buna parte din bust.

Tu ce parere ai despre pictorialul Rihannei pentru Vogue Brazilia?

Foto: Instagram Rihanna / Vogue Brasil

Articolul urmator
Ozana Barabancea a aflat când va muri: „De ani de zile știu treaba asta”
Ozana Barabancea a aflat când va muri: „De ani de zile știu treaba asta”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.