Rihanna omoara cu sange rece in noul sau videoclip!

Rihanna omoara cu sange rece in noul sau videoclip!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Daca nu si-a impresionat fanii cu videoclipul piesei "American Oxygen", cu siguranta Rihanna a reusit sa isi uimeasca, ba chiar sa isi socheze fanii, cu noul sau material. Este vorba, bineinteles, despre mult asteptatul videoclip al single-ului "Bitch Better Have My Money", al carui scenariu te va lasa cu gura cascata!

Daca ai simtit un fior pe sira spinarii atunci cand ai urmarit teaser-ul noului videoclip al Rihannei, nu incape indoiala ca intregul lungmetraj te va inspaimanta! Riri, aceasta "fata rea" a industriei muzicale, rapeste, tortureaza si omoara cu sange rece, din dragoste pentru bani, in videoclipul piesei "Bitch Better Have My Money".

Videoclipul BBHMM incepe intr-un mod cat se poate de firesc. O blonda bogata, casatorita bineinteles cu un magnat mai in varsta decat ea, se pregateste de plecare. Iese pe usa, intra in liftul in care se afla Rihanna cu o valiza, usile se inchid, iar cand se deschid, blondina putred de bogata, a disparut. Apoi, incepe "spectacolul"!

Rihanna o rapeste pe femeie, care se pare ca este iubita barbatului care ii "datoreaza" vedetei bani, o tortureaza, o drogheaza, o imbata, o ineaca si... mai multe nu iti dezvaluim. Trebuie sa vezi videoclipul Rihannei pana la final si fara sa sari peste anumite scene! In lungmetrajul BBHMM apar si chipuri celebre din industria cinematografica, printre care Eric Roberts si Mads Mikkelsen, actorul principal din serialul "Hannibal", unde joaca rolul unui criminal in serie. De fapt, nu este exclus ca scenariul acestui clip sa fi fost inspirat de celebrul serial, scena finala, in care Rihanna apare manjita pe fata cu sange, facand trimitere tot la "Hannibal". 

Nu am vrea sa ii datoram vreodata bani Rihannei... sau lui Kanye West, intrucat aceasta piesa a fost compusa in mare parte de rapperul fara zambet. Cat despre videoclip, acesta a fost regizat de unul dintre cei mai mari documentaristi din mediul online, Evan E. Rogers.

Tu ce parere ai despre videoclipul piesei "Bitch Better Have My Money"?

Foto: Vevo

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.