Se iubeste cu Jennifer Lawrence, dar petrece Ziua Indragostitilor cu fosta sotie

Se iubeste cu Jennifer Lawrence, dar petrece Ziua Indragostitilor cu fosta sotie

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa o casnicie ce a durat mai bine de 10 ani, in urma careia au rezultat doi copii, despartirea dintre Gwyneth Paltrow si Chris Martin a reusit sa ia o lume intreaga prin surprindere. De cand au anuntat ca se despart, in martie 2014, niciunul dintre ei nu a intentat procedura de divort si au fost surprinsi in repetate randuri impreuna, semn ca au ramas prieteni – poate prieteni prea apropiati pentru un cuplu separat, ar spune unii.



Chiar daca solistul trupei Coldplay are o relatie cu actrita laureata cu premiul Oscar pentru rolul din “Hunger Games”, Jennifer Lawrence, acesta a fost surprins plimbandu-se pe plaja din Malibu de Valentine’s Day alaturi de Gwyneth si copiii lor, Apple, de 10 ani si Moses, in varsta de 8 ani. Fotografiile surprinse de paparazzi par sa personifice definitia unei familii fericite, iar ipostazele in care Gwyn este surprinsa tinandu-l de brat pe Chris au dat repede nastere zvonurilor despre o posibila impacare. Chiar si catelusul lor, Daffodil (Papadie) a intregit tabloul familial.



Intr-un interviu extrem de sincer acordat revistei Marie Claire din aceasta luna, Gwyneth a explicat motivele separarii lor neasteptate: “Nu a fost nimic dramatic, nimic de genul acesta”, a spus ea. “Mi-am construit viata pe incercarile de a reprezenta tot ce oamenii din jurul meu au nevoie, si nu mai puteam face asta in continuare, incepusem sa am impresia ca nu mi se permite sa am nevoile mele, ca trebuia sa-mi demonstrez valoarea prin lucrurile pe care trebuia sa le fac pentru altii, iar in final m-am lovit de un zid”, a declarat Gwyneth despre motivele care au impins-o catre despartire.



Cat despre relatia pe care o are in prezent cu muzicianul, aceasta a marturisit: “Am lucrat al naibii de greu sa ajungem la stadiul in care ne aflam acum. Dar suntem foarte, foarte apropiati si este un lucru bun. Simt ca, intr-un fel, aceasta este relatia pe care ne-a fost dat sa o avem”.

In ceea ce-l priveste pe Chris, de 37 de ani, si mai tanara sa iubita Jennifer Lawrence, de 24 de ani, relatia dintre ei este de-a dreptul tumultoasa. Se zvoneste ca cei doi s-ar fi despartit in urma unor poze in care Chris este mangaiat pe fata de Gwyneth dupa ce a inceput relatia cu Jennifer, fapt ce ar fi facut-o pe actrita din “Hunger Games” sa explodeze. Putem doar sa ne imaginam cum va reactiona la vederea pozelor de pe plaja...

Crezi ca plimbarea de Valentine’s Day este un semn ca Paltrow si Chris s-ar putea impaca? Spune-ne parerea ta intr-un comentariu!

Articolul urmator
Denis Ștefan și Cristina, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor" sunt un exemplu de urmat! Se iubesc cu patos de peste un deceniu
Denis Ștefan și Cristina, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor" sunt un exemplu de urmat! Se iubesc cu patos de peste un deceniu
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.