Selena este sexy in noul videoclip

Selena este sexy in noul videoclip

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Imaginea de fetita cuminte a ajutat-o sa devina una dintre cele mai iubite vedete Disney. Insa pentru noul sau videoclip, Selena Gomez a decis sa renunte la inocenta care a consacrat-o, adoptand un look, dar si o atitudine, extrem de provocatoare.

Artista isi dezvaluie latura feminina si sexy in videoclipul piesei "Come and get it". Ea a optat pentru o rochie neagra, transparenta, care ii dezgoleste silueta, punand-o in valoare in acelasi timp. Ea si-a expus picioarele lungi, dar si decolteul, pe care a ales sa il puna in valoare cu ajutorul unui colier statement. La un moment dat, Selena isi incanta fanii cu miscari lascive, dupa ce se arunca intr-o piscina.

  

Pentru acest videoclip, Selena a lucrat cu regizorul Anthony Mandler, cel care s-a ocupat si de clipul piesei lui Taylor Swift, "I knew you were trouble". Gomez a marturisit ca este foarte entuziasmata de rezultatul filmarilor: "Am foarte mari emotii! Sincer, cred ca este cel mai bun videoclip al meu de pana acum, mai ales datorita faptului ca am lucrat cu niste oameni minunati. Arata superb, iar tinutele sunt foarte frumoase".

Odata cu lansarea acestui clip, Selena Gomez demonstreaza ca la doar 20 de ani, a devenit o femeie matura, constienta de atuurile sale. Desi a trecut printr-o perioada dificila in urma despartirii de Justin Bieber, ea a reusit sa ramana cu picioarele pe pamant, concentrandu-se si mai mult asupra carierei. 

Iti place noul look al Selenei?

Sursa Foto: Dailymail.co.uk 

Articolul urmator
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Daniela Crudu este însărcinată din nou la numai opt luni de când a devenit pentru prima dată mamă! Ce sex are bebelușul
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.