Sharon Stone, mai sexy ca niciodata!

Sharon Stone, mai sexy ca niciodata!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Are 55 de ani si un fizic de invidiat! Sharon Stone arata senzational in cel mai nou pictorial pentru revista New You, demonstrand ca frumusetea nu tine cont de varsta.

In interviul acordat publicatiei, actrita vorbeste despre cat de mult si-a schimbat stilul de viata, pe masura ce a inaintat in varsta. Ea spune ca, in ultimul timp, a reusit sa devina mai sigura pe sexualitatea ei: "Ca femeie, incepi sa fii mai constienta de frumusetea corpului tau. Astfel, are loc si acea siguranta de sine cand vine vorba de sex [...] Viata capata un alt sens, iar noi, femeile, ne simtim mult mai frumoase si mai increzatoare in propriile forte".

Sharon a mai dezvaluit faptul ca, in timp ce alte actrite se tem de procesul de imbatranire, ea il accepta cu toata inima.

"Varsta a doua ar trebui sa fie sinonima cu 'a doua sansa'. Ai posibilitatea de a incepe o alta cariera, de a te indragosti din nou si de a trai o viata complet diferita [...] Pragul varstei de 50 de ani ar trebui sa marcheze un nou capitol din viata ta. Stim atat de multe la aceasta varsta si avem o experienta de viata atat de mare. Suntem o generatie infloritoare", a declarat actrita. 

Ea mai marturiseste faptul ca este extrem de mandra de felul in care arata, motiv pentru care nu va apela la chirurgia plastica pentru a-si estompa ridurile sau alte semne specifice varstei: "Foarte multi medici s-au oferit sa imi faca operatii estetice. La un moment dat, chiar m-au si convins, insa cand m-am uitat la cateva poze cu mine, am spus 'Dar nu este nimic de modificat! ".

Sharon Stone este de parere ca imperfectiunile le fac pe femei sa fie unice si atragatoare. 

Esti de acord cu declaratiile actritei legate de procesul de imbatranire?

Foto: Dailymail

Articolul urmator
Alex Dima, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri neașteptate a făcut omul de televiziune despre relația lui cu divinitatea
Alex Dima, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri neașteptate a făcut omul de televiziune despre relația lui cu divinitatea
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.