Vești bune din Italia: Numărul deceselor s-a redus, iar curba îmbolnăvirilor începe să scadă

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Până la ora la care a fost scris acest articol, în Italia au fost înregistrate oficial 128,948 de cazuri de coronavirus(acest total însemnând o creştere de 4316 de cazuri noi în ultimele 24 de ore), 15,887 de decese și 21,815 de oameni recuperați. 

Citește și Studiu: Un medicament împotriva coronavirus care există în farmacii ar putea fi salvarea: „O singură doză omoară virusul în 48 de ore”

O veste mai mult decât încurajatoare pentru întreaga omenire este cea dată ieri, duminică 5 aprilie, de către Protecţia Civilă. Potrivit instituției, o scădere cu un sfert a numărului de decese comparativ cu ziua precedentă, când s-au înregistrat 681 de morţi.

Ultima dată când Italia a raportat un bilanţ mai scăzut a fost cea de 19 martie – acum mai bine de 2 săptămâni-, cu 427 de decese, de atunci creșterea fiind una semnificativă și mai mult decât tragică.

Citește și Semne că ești infectat cu COVID-19

Și în Franța a fost vorba tot de o scădere a numărului persoanelor care au decedat în urma contractării COVID-19 – au fost înregistrate 357 morți, cel mai mic număr din ultima săptămână.

În ceea ce privește țara noastră, la ora curentă avem înregistrate oficial 3,864 cazuri totale de infecții cu coronavirus, 156 de decese și 374 de oameni declarați vindecați și trimiși acasă.

Citește și Un om de știință avertizează: "Până la sfârșitul anului vom rămâne fără părinți și bunici"

Surse foto: istock

Articolul urmator Crește numărul românilor care aleg să plece să lucreze în străinătate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.