Vezi cum arată singura femeie pe care a iubit-o Papa Francisc

Vezi cum arată singura femeie pe care a iubit-o Papa Francisc

Redactor Divahair.ro

Nașterea unui Papă sau cum refuzul singurei femei iubite l-a făcut să ia decizia vieții lui. Recenta vizită de 3 zile în viața noastră a determinat ziarele să dezgroape puțin în trecutului Papei Francisc. Nu mică a fost surpriza când, în urma acestor investigații, s-a aflat că actualul conducător al Bisericii Catolice a fost îndrăgostit o singură dată în viață.

Amalia Damonte, singura femeie care i-a stârnit vreodată sentimente romantice celui care este acum Papa Francisc este și motivul pentru care el a ales calea lui Dumnezeu, prin refuzul ei. Declarația a fost făcută chiar de ea, acum ajunsă la vârsta de 81 de ani, pentru cei de la DailyMail.

Pe numele lui real Jorge Maria Bergoglio, cel de-al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, născut în Buenos Aires într-o familie de emigranți italieni săraci, s-a îndrăgostit până peste cap de Amalia pe când avea doar 12 ani. Romantic din fire, tânărul Jorge i-a trimis fetei o scrisoare în care îi spunea că vrea să se căsătorească cu ea. În caz de un răspuns negativ, el promitea că va lua calea celor sfinte.

Sursa: captura Youtube

"Aveam doar 12 sau 13 ani, nu mai mult. Era minunat. Era un băiat foarte îngrijit. A fost o singură scrisoare şi m-a costat o palmă primită de la tatăl meu", a spus ea. În scrisoare, el spunea că noi doi ne vom căsători şi îmi promitea că îmi va cumpăra o casă albă în care să locuim împreună. Mi-a spus că, dacă nu voi accepta cererea lui în căsătorie, atunci el se va face preot. Din fericire pentru el, am spus «nu»! Făcuse o pasiune pentru mine. Ne jucam împreună pe străzile de aici. Era un cartier liniştit pe atunci, iar el era într-adevăr foarte drăguţ. E un om bun, fiul unei familii de muncitori. Sper că va realiza toate lucrurile bune care sunt dragi inimii sale" - a povestit Amalia celor care au intervievat-o.

Articolul urmator
O femeie spulberă visele iubitului: îl părăsește la telefon în ziua în care trebuia să o ceară de soție
O femeie spulberă visele iubitului: îl părăsește la telefon în ziua în care trebuia să o ceară de soție
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.