Vrei să îți vinzi telefonul la un preț corect? Platforma yzzy.ro te ajută

Vrei să îți vinzi telefonul la un preț corect? Platforma yzzy.ro te ajută

Andreea Constantin

Orice om modern din zilele noastre deține un telefon mobil. Beneficiile sunt evidente într-o lume în care tehnologia este prezentă în viața noastră. Ne ajută să fim mai eficienți, să luăm legătura cu cei dragi, să ne vedem cu ei printr-o cameră web, să facem cumpărături online și așa mai departe. Chiar și tu în acest moment, dacă citești acest articol, o faci cu ajutorul unui telefon. 

Sunt indispensabile în viețile noastre și găsim acum pe piață o sumedenie de branduri renumite ce scot la vânzare modele cu funcții care de care mai avansate. 

Sunt și persoane care indiferent de telefonul pe care îl au, în mai puțin de un an și-l schimbă pentru un alt model, chiar dacă cel pe care îl au este perfect funcțional. Asta pentru că își doresc noi funcții de care au nevoie în viața de zi cu zi. Sunt de altfel și persoane care nu pun atât de mult accent pe noile apariții în materie de telefoane, ci mai degrabă își doresc unul funcțional cu care să poată lua legătura cu cei dragi, să poată face câteva fotografii sau să asculte în căști muzica favorită. Preferă de altfel telefoanele la mâna a doua, pentru că le pot achiziționa la un preț mult mai accesibil. 

telefon

Indiferent de care parte ești - fie că vrei să îți vinzi telefonul sau să îți cumperi altul la mâna a doua - vei dori să afli despre platforma yzzy.ro.

Cu yzzy.ro este easy să te bucuri de telefoane la prețuri super 

Să spunem că vrei să îți vinzi telefonul pentru a-ți achiziționa altul. Cu yzzy.ro scapi de negocieri infinite, de prețuri sub piață, cât și de a aștepta zile întregi pentru a-ți vinde telefonul. Aici îl poți vinde prin doar câteva click-uri. Cum faci asta? Foarte simplu. 

Accesează platforma yzzy.ro, selectează vinde ușor și rapid, scrie modelului telefonului pe care vrei să îl vinzi și răspunde la câteva întrebări simple, dar importante. Va trebui practic să descrii starea telefonului pe care dorești să îl vinzi. 

Astfel că va trebui să selectezi:

- ce memorie are acesta
- ce culoare
- dacă dispozitivul a avut contact cu lichide
- de cât timp îl utilizezi
- ce componente nu funcționează la parametri normali
- în ce stare este ecranul dispozitivului
- cum arată spatele și lateralele.

Următorul pas este de a completa cu datele tale personale respectiv numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. După ce ai completat în câteva secunde ți se va calcula un preț pe care îl vei putea primi la vânzarea telefonului, în funcție desigur de starea lui de funcționalitate. Easy, nu?

Tot în același context poți să alegi și dintr-o gamă vastă de modele de telefoane la mâna a doua. Trebuie să știi că sunt în stare foarte bună de funcționare, iar telefoanele de aici nu sunt furate și nu prezintă risc de blocare. 

Cu yzzy.ro ai parte doar de avantaje! La cumpărarea telefonului vei primi și garanție, asta pentru a ști că echipa de aici este de încredere. 

Accesează platforma pentru mai multe detalii.

Date de contact: contact@yzzy.ro

Articolul urmator
Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ce vrei cu adevarat de la viata?
Incepe quiz
Ce vrei cu adevarat de la viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.