Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Modelul potrivit de ochelari cat-eye în funcție de forma feței

Sorina Corneanu

Ochelari de soare cat-eye sunt îndrăzneți, sexy , cuceritori și extrem de atractivi, mai ales atunci când sunt purtați corect și adaptați formei feței. Emblematicele Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Marilyn Monroe i-au purtat cu atitudine și le-au oferit un plus de personalitate și eleganță. Dacă vrei să împaci stilul contemporan cu aerul vintage...ochelarii cat eye sunt cea mai bună alegere!

Vezi ce ochelari de soare sunt la modă  în 2018!

Iată ce model de ochelari cat-eye ți se potrivește în funcție de forma feței

Ochelari de soare cat eye pentru fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, o pereche de ochelari cat eye cu margini bine definite și supradimensionate, pentru un look cu personalitate, te ajută să maschezi rotunjimea obrajilor, să evidențiezi pomeții și să alungesti trăsăturile feței. Optează pentru culori închise și ochelari cu formă cât mai alungită!cat eye ochelari de soare

Foto. Pinterest. Accessorizing me

Ochelari de soare cat eye pentru fața pătrată

Când ai fața pătrată, o pereche de ochelari cu cadru cat mai subțire și colțurile cât mai bine rotunjite, pentru a diminua eficient unghiurile formate de linia maxilarului, sunt perfecți! Fața se va alungi, va căpăta puține rotunjime, iar unghiurile prea proeminente vor fi frumos estompate.

blonda cu ochelari de soare culoare metalica

Foto. Pinterest. Slangz Teez


Ochelari de soare cat eye pentru fața în formă de inimă

Dacă ai fruntea lată și pomenii alungiți, ideal ar fi să alegi o pereche de ochelari cat eye cât mai rotunzi, cât mai simpli și în culori cat mai vii. Toate aceste elemente te vor ajuta să rotunjești puțin fața și să corectezi micile imperfecțiuni create de unghiurile prea ascuțite din zona bărbiei și pomeților.

ochelari de soare cat eye rotunzi

Foto. Pinterest. Brandy Potter


Ochelari de soare cat eye pentru fața alungită

Pentru o față alungită, obraji nu prea proeminenți și o bărbie mică, ochelarii de soare supradimensionați sunt ideali! Ramele groase te ajută să ajustezi puțin forma lungă a feței și să câștigi un look retro extrem de atrăgător. Oricât de mult ți-ar plăcea, nu risca să alegi o pereche de ochelari fără rame. Nu vei face decât să înrăutățești situația și să oferi feței un aspect și mai alungit!

ochelari incrustati cu pietre

Foto. Pinterest. Amber McCray

Ochelari de soare cat eye pentru fața ovală

Dacă ai fața ovală, te poți bucura cu o structură facială echilibrată, care îți permite să porți orice formă de ochelari îți dorești. Ochelarii cat eye sunt excelenți pentru tine, indiferent dacă alegi ramele subțiri, groase, sau o formă mai ascuțită sau mai rotundă a ramei. Marele tău avantaj este că poți intra în magazin și îți poți alege perechea care îți place cel mai mult...fără grija că ai putea da greș!

fata cu ochelari cat eye vintage

Foto. Pinterest.flamys_shine

Stilul ochelarilor cat eye oferă un efect de ridicare a feței, care accentuează frumos pomeții și îți oferă un plus de atitudine. Ochelarii cat eye, care au devenit populari în anii 1960, rămân ateporali și au capacitatea extraordinară de a transforma în întregime un look banal într-un look exclusivist. Mic dejun la Tiffany's rămâne o imagine pregnantă în istoria cinematografiei și a modei, iar maniera în care Audrey Hepburn îi poartă... transformă ochelarii cat eye într-o emblemă a feminității și frumuseții.

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!