Tatuajele la subraţ, tendinţa acestei veri

Tatuajele la subraţ, tendinţa acestei veri

Ionelia Olteanu

Tatuajele nu sunt dedicate celor slabi de inimă, dar tot mai mulți curajoşi au hotărât să schimbe macazul în ceea ce priveşte zona tatuată. Tatuajul la subraţ este cel mai surprinzător trend al verii, care a luat cu asalt Instagramul.

Dacă unii l-au privit temători şi cu durere, alţii s-au simţit inspiraţi şi s-au gândit că trebuie să-l încerce. Unele dintre cele mai creative modele de tatuaje la subraț includ flori, păianjeni sau chiar rechini!

Modele de tatuaje la subraț

Deși acest model cu flori alb-negru arată destul de ciudat, tatuajul plasat în zona subraţului este original și bine realizat.

tatuaj alb negru

Foto: Instagram @ sachamadewithlove

Un mac făcut din acuarelă, cu tulpina subţire, este o modalitate foarte subtilă prin care să porţi un tatuaj în această zonă neobişnuită a corpului. 

tatuaj subrat floare

Foto: Instagram @ marianriverstattoo

Dacă nu eşti convinsă că ar trebui să faci o alegere foarte îndrăzneaţă, începe cu ceva discret. Acest model cu căpşuni este unul dintre cele mai trendy tatuaje realizate la subraţ. Culorile vii sunt în vogă, chiar și în ceea ce privește tatuajele!

tatuaj subrat capsune

Foto: Instagram @ troncouture

O simplă căutare a hashtagului #armpittattoos pe Instagram oferă mai mult de 7.000 de rezultate. Se pare că modelele florale complicate sunt deosebit de populare când vine vorba de tatuarea acestei zone sensibile, dar unii aleg şi elemente din natură, cum ar fi păianjeni sau păsări.

Modelele care includ insecte sunt printre preferatele pasionaţilor de tatuaje. Trebuie să recunoaştem, arată spectaculos!

tatuaj albina

Foto: Instagram @ modernaddictiontattoos 

Profesioniştii spun că, deşi nu pare, acest tip de tatuaj nu presupune durere, chiar dacă este realizat într-o zonă sensibilă a corpului. Dacă eşti îngrijorată cu privire la unele riscuri, nu trebuie să îţi faci griji deoarece saloanele îşi iau toate măsurile de precauţie pentru a evita orice fel de neplăceri. Dacă vrei să îţi faci un tatuaj, evită saloanele care folosesc cerneală pe bază de metale grele. 

Tu ai avea curaj să îţi faci un tatuaj în zona subraţului?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Care este semnificația inelelor de logodnă în funcție de forma pietrei
Care este semnificația inelelor de logodnă în funcție de forma pietrei
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.