11 semne că eşti o femeie de calitate

11 semne că eşti o femeie de calitate

Ionelia Olteanu

Femeile sunt fiinţe deosebite, care fac viaţa frumoasă oricui. Deşi toate sunt bune în felul lor, acest lucru nu este întotdeauna evident de la prima întâlnire. De fapt, întâlnirea cu mai multe femei îi face pe bărbaţi să creadă că femeile de calitate sunt puţine şi prea departe.

În acest articol, ne concentrăm asupra unor trăsături comune ale femeilor de calitate.

Iată cele 11 trăsături comune ale femeilor de calitate!

femeie de 5 stele

 1. Ştie să aibă grijă de ea

O femeie care este mândră de ea însăşi atrage imediat atenţia şi respectul celorlalţi. Este responsabilă pentru ceea ce face, dar şi pentru ce nu face şi nu dă vina pe altcineva. Acest tip de femeie este muncitoare şi încrezătoare.

 1. Se simte bine în propria piele

Femeia care se simte bine în propria piele îşi cunoaşte valoarea şi are încrederea să o susţină. Deşi uneori poate părea nesigură pe ea, are puterea de a se privi în oglindă cu mândrie. Această femeie este suficient de inteligentă pentru a realiza că opinia ei este cea care contează.

 1. Este independentă

Cu alte cuvinte, nu are nevoie de ajutor- şi ăsta este un lucru bun. O femeie independentă nu se bazează pe nimeni pentru nevoile ei personale. Nu se îndrăgosteşte de cineva doar pentru a-şi asigura necesităţile financiare, mentale sau fizice.

 1. Nu este egoistă

Este de înţeles că o femeie de calitate nu este egoistă şi nu se gândeşte doar la ea. Dimpotrivă, ea adesea îi pune pe alţii mai presus de ea. Într-o relaţie, egoismul acestei femei este evident. Vrea dragoste, onestitate şi respect pentru partener.

 1. Nu o interesează drama

Această femeie nu va juca jocuri copilăreşti, nu va alimenta un conflict şi nici nu va căuta motive să îl facă gelos pe cel de lângă ea.

 1. Îl inspiră pe cel de lângă ea să fie cea mai bună versiune a lui

O femeie de calitate ştie de este capabil partenerul ei şi îl va încuraja fără să facă un spectacol din asta. Îşi doreşte ca cel de lângă ea să îşi atingă potenţialul.

femeie de calitate

 1. Abordează cu maturitate un conflict

Fiind o femeie matură şi inteligentă, ea înţelege inevitabilitatea conflictului ocazional. Ceva ce deosebeşte o femeie de calitate este faptul că ea rămâne raţională şi este pregătită să înfrunte orice situaţie. Ea încurajează şi anticipează o soluţie amiabilă pentru orice conflice care pot apărea.

 1. Are mintea deschisă

Nu îi este teamă să îşi expună opiniile şi să le menţină. De asemenea, are cunoştinţele necesare pentru a-şi justifica afirmaţiile. Lucrul cel mai important este că dă dovadă de toleranţă faţă de ceilalţi şi ascultă în mod activ ceea ce au de spus. În contextul unei relaţii, perspectiva ei este avizată, deschisă şi nu necesită validare.

 1. Este serioasă când vine vorba de intimitate

Aşa cum era de aşteptat, o femeie de calitate nu se sperie de intimitate. Partenerul va şti când este pregătită pentru următorul pas, iar ea nu se va sfii să spună ce îi este confortabil şi ce nu.

 1. Lasă întotdeauna o impresie bună

Aşa cum am mai spus, o femeie de calitate este un personaj deosebit. Ea este încrezătoare, inteligentă, deschisă, onestă şi loială. Pentru aceste motive şi pentru multe altele, ea lasă o impresie bună celor din jur.

 1. Partenerul se simte extrem de norocos

Cum să nu te simţi norocos cu o aşa femeie lângă tine? Ar trebui chiar să te simţi mândru pentru că o asemenea femeie te-a ales pe tine ca partener. Dacă doreşte să își petreacă restul vieţii alături de tine, asta poate reprezenta o adevărată binecuvântare.

Încearcă să ții cont de aceste caracteristici pentru a fi o femeie de calitate, iar dacă eşti deja una, rămâi aşa în continuare!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
A orbit intenționat: o femeie și-a turnat detergent în ochi ca să-și împlinească dorința de a nu mai vedea 
A orbit intenționat: o femeie și-a turnat detergent în ochi ca să-și împlinească dorința de a nu mai vedea 
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.