3 idei de cadouri pentru persoanele importante din viața ta

3 idei de cadouri pentru persoanele importante din viața ta

Redactor Andreea Baluteanu

Crăciunul e, practic, la un praf de magie distanță, dar tu simți că tolba cu daruri nu îți este încă pe cât de generoasă îți dorești? Știi că lipsește ceva pentru ca lista cu cadouri să fie adusă la perfecție? Avem pentru tine cea mai importantă recomandare!

Și pentru că știm că stresul și nerăbdarea aduce adesea și lipsă de inspirație, am venit cu 3 recomandări de cadouri care se vor potrivi cu tandrețe tuturor persoanelor importante din viața ta. Fie că e vorba despre prietene, părinți, socri sau colegi, cu siguranță minunile care te așteaptă în rândurile de mai jos vor constitui sugestii excelente.

Crăciun fericit și plin de pace cu cadourile de Crăciun de la Esentia!

Ultimii ani ne-au demonstrat cât de tare am greșit atunci când ne-am îndepărtat de natură. Înstrăinându-ne de adevărata noastră fire am deschis ușa stresului, tensiunii, neputinței, sentimentelor întunecate sau bolilor. Uleiurile esențiale caută să spargă acest cerc vicios și să aducă în casa ta, oriunde ai locui, o porție din natura cea bună și cea adevărată. Aceasta este misiunea Esentia, de a căuta cele mai pure uleiuri din cele mai curate ingrediente, pentru a aduce picături de magie și de bucurie în viața ta, zi de zi.

femeie in pulover impacheteaza cadou gri de Craciun

Dar Esentia mai are o surpriză de zile mari: a conceput pachete de cadouri de Crăciun cu cele mai pline de beneficii, mai aducătoare de fericire și mai sărbătorești uleiuri esențiale cu putință. Oferă celor dragi sănătate, armonie și bucurie nestăvilită de Crăciun cu recomandările de mai jos!

5 to love

Ce ne dorim să abunde în casa noastră, de sărbători? Nu belșugul, ci spiritul Crăciunului. Tânjim ca locuința să ne miroasă a bunătate, să strălucească de armonie și să invite la pace și la bucurie. Cu dragoste și respect pentru natură, Esentia a adus laolaltă cinci uleiuri esențiale pure, împachetate în straie de sărbătoare și vibrând de spirit de Crăciun.

Protejează și purifică locuința ta, pregătind-o pentru Crăciun, cu uleiul de Cassia sau scorțișoară chinezească. Miroase delicios, având note lemnoase calde și reconfortante, dar impresionează și cu atributele antibacteriene și antioxidante, atât de necesare în această perioadă.

Ce ar fi Crăciunul fără aroma zemoasă a portocalelor? De cum vei intra pe ușă, notele de citrice și accentele dulci îți vor instaura relaxarea de care ai nevoie și vor stimula funcționarea întregului organism.

Infecțiile sunt o preocupare constată și nu pleacă în vacanță nici în perioada Crăciunului, dar uleiul esențial de eucalipt este aici ca să te ajute să le previi și să le reduci. În plus, miroase atât de proaspăt și de curat, că îți va întipări un zâmbet imens pe buze, de îndată.

Echilibrul zen al casei este stimulat de revigoranta bergamotă, care purifică aerul și îți dăruiește acea senzație de bucurie interioară atât de dorită de sărbători.

Acest cadou magic potrivit tuturor persoanelor din viața ta este completat de uleiul esențial de pin, care îți va dărui o stare de bine molipsitoare, împrospătând în chip feeric aerul din locuință.

Surprize, surprize: Esentia și-a mai deșertat din sacul cu bucurii și, la comanda cutiei 5 to love, primești și un cadou special numai pentru tine, amestecul îmbietor de uleiuri de sărbătoare Christmas Mood.

cadouri de Craciun 5 to love Esentia

10 to love

Dăruiești familiilor de oameni dragi din viața ta magie, iubire și bucurie, toate întrupate de aromele naturale. Cutia 10 to love este un dar de suflet, stropind cu și mai mult farmec serile de sărbătoare în care oamenii dragi stau strânși în jurul focului sau râd și glumesc în tihnă la masa cea îmbelșugată.

Pe lângă uleiurile esențiale de mai sus, Esentia adaugă alte 5 minuni amestecului tău magic.

Cu aroma ei dulce și zemoasă, mandarina nu e numai unul dintre cele mai iubite fructe ale Crăciunului, ci și un ulei esențial care te va liniști și va împrospăta aerul din casă.

Cât ar fi el de apetisant, mirosul de sarmale proaspăt gătite va ajunge să te deranjeze la un moment dat. Presară câteva picături din uleiul esențial de clementină în difuzorul tău de aromaterapie, iar mirosul fermecător nu numai că te va reconforta, dar îți va întări și sistemul imunitar.

Cu accentele sale lemnoase, uleiul esențial de Ho Wood deține proprietăți terapeutice extraordinare, având efect liniștitor, antistres, antiinflamator și antimicrobian.

Fă din casa ta un sanctuar al bunăstării emoționale cu uleiul esențial de chiparos, cu nuanțe lemnoase calde și împăciuitoare.

O casă care abundă de energie, de râsete și de voie bună miroase a ulei esențial de grapefruit, iar Esentia îți pune la dispoziție un sortiment atât de pur.

La comanda acestui cadou magic de Crăciun, primești și minunata sinergie a uleiurilor esențiale din Christmas Mood. Să alunece la vale săniuța cu cadouri!

cadouri de Craciun 10 to love Esentia

9 to love

Dacă adori aromele speciale, o poezie a simțurilor, și îți dorești ca locuința ta să miroasă în prag de sărbătoare precum un palat din povești, iată cu ce colecție unică te răsfăță Esentia!

Bergamotei și Cassiei li se adaugă de data aceasta alte esențe numai bune să presare cu praf de sărbătoare peste casa ta. Scorțișoara adusă tocmai de la ea de acasă, din Sri Lanka, îți servește drept pavăză contra bolilor grație proprietăților sale antibacteriene și antioxidante.

Mușcata, cu tonurile sale florale, ne amintește de grădinile înmiresmate și susține o circulație sănătoasă, liniștindu-ne în profunzime.

Tămâia are efecte cicatrizante și antiinflamatoare, reducând strările de nervozitate și înmiresmând aerul cu aroma sa divină.

Lasă-ți casa învăluită de arome siciliene și simte-te ca în vacanță cu uleiul esențial de frunze de portocal amar din Petitgrain, ce va revigora și va revitaliza mintea, trupul și sufletul.

Știai că vetiverul este supranumit „uleiul liniștii”? Aduce pace și echilibru în casa ta, pentru un Crăciun alb, ca cele de odinioară.

Antiseptic și antidepresiv, uleiul esențial bitter orange umple casa de energie pozitivă și de stare de bine, ca în cele mai frumoase povești de Crăciun.

Obținut din rădăcina arborelui Styrax Tonkinensis, uleiul esențial de smirnă are un parfum suav și liniștitor care te va reconecta cu spiritualitatea ta.

Dacă vei alege acest cadou de Crăciun potrivit pentru orice persoană din viața ta, vei primi minunatul elixir Christmas Mood, dar și un difuzor special, pentru ca uleiurile să își manifeste întreaga potență, iar tu să te bucuri de o călătorie senzorială cu pulbere de magie!

cadouri de Craciun 9 to love Esentia

Și dacă tot am discutat despre el, să vedem și ce conține acest mix unic de Crăciun, Christmas Mood. De cum vei inspira prima dată în piept aroma divină, vei ști că cei de la Esentia au nimerit ecuația perfectă. Christmas Mood îți apasă butonul memoriei și îți evocă imaginea Crăciunului de odinioară, mirosind a dragoste și a cozonac, celebrat pe ulițe, cu sania, printre oamenii de zăpadă, în jurul bradului, alături de cei dragi, dar mai ales în suflete.

Iar amestecul e născut în ceruri: cu dragoste, căldură, câteva picături de dor. În formula vrăjită scânteiază apoi bucuroase uleiurile esențiale sărbătorești de portocală, grapefruit, clementină, tangerină și bergamotă, presărate cu praf de magie. Accentele sunt înfrățite cu energia eucaliptului, a cassiei și a ho wood, pornite apoi în călătorie spre inima unei păduri de dincolo de lume, trezită la viață de notele de ulei de chiparos și de ulei esențial de pin. Ai vrea să miroasă altfel în casa ta?

christmas mood ulei de craciun de la Esentia

Cele trei cadouri de mai sus sunt minunate pentru orice persoană din viața ta! Descoperiți magia uleiurilor esențiale aducătoare de bucurie, liniște și sănătate și presărați cu ea cel mai frumos Crăciun din istorie!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Viața de după moarte. Experiențele unor pacienți în stop cardiac
Viața de după moarte. Experiențele unor pacienți în stop cardiac
Ce lipseste din viata ta?
Incepe quiz
Ce lipseste din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.