Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

3 lucruri pe care să i le spui unui bărbat, ca să îl cucerești definitiv și irevocabil

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

De multe ori nu știm cum să deschidem discuția cu bărbatul care ne place și care ar fi cele mai atrăgătoare lucruri pe care i le putem spune atunci când vrem să flirtăm cu el. Specialistul în relațiile dintre sexe Adam LoDolce, fondatorul comunității sexyconfidence.com, arată că poți învăța adevărata artă a cuceririi, care să transforme orice bărbat în iubitul perfect. Iar această artă începe cu primele trei lucruri pe care să i le spui bărbatului care te atrage, pentru a-l face să-ți cadă la picioare.

femeie si barbat

Ce să spui ca să cucerești un bărbat

Conform lui Adam LoDolce, cele mai plictisitoare întrebări pe care i le poți adresa unui bărbat când încerci să te apropii de el sunt: „Cu ce te ocupi?” și „De unde ești?” Aceste întrebări creează o impresie destul de proastă și te pot face să pari total neinteresantă, așa că este mai bine să le eviți. În general, părerea lui Adam este că trebuie să renunți la încercarea disperată de a spune lucruri cât mai interesante.

Pe de altă parte, există lucruri pe care i le poți spune unui bărbat ca să-l cucerești imediat, pentru că îi aprinzi dorința de a te cunoaște mai bine. În opinia lui LoDolce, lucrurile care te ajută să-ți creezi o adevărată poveste de dragoste sunt cele prin care stabilești imediat o conexiune autentică atunci când întâlnești pe cineva care îți place.

Primul truc și cel mai important este să-l faci pe bărbatul dorit să vorbească despre ceea ce îi place și despre cum este el ca persoană. Acesta este și un mare avantaj pentru tine, pentru că te scapă de presiunea de a vorbi, lăsând totul în seama alesului tău. Nu mai ești tu cea care trebuie să-l impresionezi pe el, ci el se va strădui să te captiveze și să facă o bună impresie.

De aceea, prima întrebare pe care ar trebui să i-o pui este „Spune-mi, ce faci ca să te distrezi atunci când nu lucrezi?” Acest gen de întrebări îi dau ocazia unui bărbat să vorbească despre pasiunile și interesele lui, despre lucruri care îl satisfac și despre care poate povesti cu ușurință. În acel moment, conversația devine mult mai animată și mai distractivă. Atunci când poți discuta cu o persoană despre lucrurile care îți fac viața frumoasă te simți mult mai câștigat decât atunci când ești pus să vorbești despre muncă. Iar din acest sentiment de satisfacție se poate naște scânteia atracției.

Al doilea sfat al lui LoDolce este să găsești interese comune cu ale bărbatului pe care vrei să-l cucerești și să vorbiți cât mai mult despre ele. Acesta este un mod incredibil de puternic de a crea o legătură, de a găsi similarități, pentru că asemănările sunt cel mai puternic element care ne conectează cu ceilalți. Indiferent că este vorba despre cauze care vă atrag pe amândoi, subiecte legate de mediu, de politică sau de spiritualitate, important este să identificați acele lucruri despre care puteți vorbi amândoi în deplină cunoștință de cauză, pentru că sunt cele care pot genera cu adevărat entuziasm.

În sfârșit, un subiect foarte interesant pentru un bărbat, în viziunea lui LoDolce, sunt visurile lui, unde se vede în următorii cinci ani și ce-și dorește cel mai mult să facă. Îl poți întreba: „Ce ai face dacă ai avea un milion de dolari?”, pentru că astfel îi dai prilejul să viseze, să se debaraseze mental de lucrurile care nu-i plac și să-ți prezinte cele mai înfocate dorințe.

barbat si femeie

Din start, astfel de întrebări te diferențiază de celelalte fete cu care s-a întâlnit anterior și îi trezesc interesul și simpatia pentru tine. Pentru a-l face să te placă și mai tare, poți plusa cu subiecte tipic masculine, precum sportul, berea, mâncarea bună sau călătoriile.

Cine este Adam LoDolce

Cu milioane de vizualizări ale materialelor sale video, Adam LoDolce este considerat unul dintre experții mondiali de top în ceea ce privește relațiile sexuale dintre femei și bărbați. Unul dintre obiectivele sale este de a ajuta femeile să capete încredere în ele însele și să-și găsească dragostea. La început, Adam a folosit propriile experiențe pentru a-și ajuta prietenii și pentru a sfătui clienții de sex masculin să-și găsească perechea potrivită. A început să țină workshopuri pe tema întâlnirilor de dragoste și a aprofundat aspecte legate de psihologia feminină.

În final, și-a găsit adevărata vocație: să ajute femeile să ajungă la marea iubire. De-a lungul timpului, a vorbit pentru mai mult de 100.000 de persoane despre întâlniri, relații și încredere. A ținut conferințe la peste 300 de universități, incluzând Notre Dame, Universitatea din Idaho, Universitatea din Miami, Universitatea din Texas și multe altele și a creat o serie de cursuri online cu sfaturi legate de întâlniri. A scris și două bestselleruri: „Men Love Confident Women” și „Being Alone Sucks”.

Surse foto: Unsplash, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!