Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

3 motive pentru care ai dori să apelezi la o agenție de pompe funebre când va fi cazul

Miercuri, 25.07.2018

Pentru că stilul modern a început să își pună amprenta pe tot ce ține de serviciile curente, se pare că nici cele funerare nu se exclud de la un upgrade. Multe dintre ele sunt acum mai ușor de îndeplinit, ba chiar variantele sunt multiple. De aceea evenimentele funerare au început să fie organizate cu mai mult fast și există și aici, chiar dacă nota este una tristă, diferențe de stil și gust.

În principiu, dogmele creștine ne învață că simplitatea, modestia și însăși evenimentul demonstrează că înhumarea nu ar avea de ce să fie despre opulență. Cu toate acestea, mai mult pentru cei rămași se accentuează tot mai mult ideea că acum este și ultima șansă de a mai face ceva pentru defunct. Acest ultim drum și ultim eveniment marchează clar și dorința de a nu rămâne cu regrete, asftel de a pune mai presus de orice aprecierea pentru defunct.

Se spune că acolo unde cuvintele și lacrimile nu sunt de ajuns în a exprima regretful, alegerile făcute sunt și ele demonstrative pentru deplângerea pierderii. Așadar, sicrie scumpe, coretegiu funerar însoțit de fanfare, coroane impresionante sunt doar câteva măsuri pentru a realiza un eveniment ce va rămâne în memoria multora.

persoana la inmormantare

Agențiile de pompe funebre, tot mai căutate

Desigur că pe cont propriu este aproape imposibilă organizarea unei înmormântări ce se supune legilor în vigoare. Astfel, va fi nevoie de transport în condiții optime, de cosmetizare și de îmbălsămare, de numeroase servicii ce sunt acum în sarcina agențiilor de profil. Desigur, cele ce s-au specializat pe acest domeniu și răspund cu succes cerințelor de orice fel au și întâietate.

Spre exemplu, funerarenonstop-bucuresti.ro dispune de servicii ce nu țin cont numai de aspectele religioase implicate.  Cei care sunt parte din culte diferite, cei care cer nu înhumare ci incinerare spre exemplu găsesc la fel de ușor serviciile aferente, în același loc. În anii moderni în care trăim există și interes în a deservi publicului de orice fel, fără restricții.

Tot mai căutate sunt serviciile ce nu se pot îndeplini prea ușor pe cont propriu. Spre exemplu, este nevoie de constatare a evenimentului, actele obținute fiind și primele pe baza cărora se va organiza pe mai departe înhumarea sau incinerarea. Mai apoi sunt procedurile menite să redea pe chipul defunctului acea imagine blandă și calmă pe care oamenii și-o amintesc cu drag. Transportul ce nu este nici el ușor, împreună cu un lung șir de evenimente simbolice se adaugă pe lista celor care apelează mai degrabă la specialiști pentru a bifa toate cele necesare.

3 motive ce pledează în favoarea agențiilor de acest gen

 1. Prețurile

Pe cont propriu nu doar că este mai greu, însă este și mai dificil cu partea financiară. Așadar, prețurile sunt în unele cazuri completate de necesități pe care nu ai cum să le ignori.

 1. Deținerea cunoștințelor în domeniu

Atunci când ajungi într-o astfel de agenție și întrebi despre ce ai de făcut vei primi consilierea necesară. Prin însăși experiența lor se dedică publicului, facilitând astfel modul în care te poți organiza cu toate cele necesare evenimentului în cauză.

 1. Pachetele funerare

Nu în cele din urmă tot ce ține de servicii funerare se include în tot felul de pachete funerare. În funcție de posibilități se vor putea alege nu servicii independente, ci pachete avantajoase. Din nou este vorba de stilul practic de a duce la bun sfârșit maniera organizatorică.

În rândul românilor o educație din acest punct de vedere lipsește cu desăvârșire. Departe de noi ideea de a organiza din timp un astfel de eveniment, pentru a nu lăsa totul în seama celor care vor rămâne copleșiți de griji, de cheltuieli și de durerea cu care abordează un astfel de eveniment. Când se întâmplă și acel inevitabil vor alege în grabă, ce se nimerește, regretând poate ulterior unele decizii.

Din fericire însă există agenții de profil ce se dedică domeniului de activitate în așa mod încât nu va conta ora și perioada de timp pentru a solicita ajutor. Oferă varietate, disponibilitate și chiar și consiliere, cu pachete complexe de servicii. Un exemplu în acest sens este Rarox, dispus și să perceapă plata unor pachete numai pe baza talonului de pensie.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!