Nu Skin

4 zodii care sunt mereu concediate din cauza atitudinii lor

DivaHair

Astrele nu influenţează ce tip de colegă eşti la birou sau cât de mult te plac şefii în funcţie de zodie, dar îşi pot pune amprenta asupra calităţilor tale profesionale. Anumiţi nativi întârzie întotdeauna, în timp ce alţii ignoră deadline-uri importante sau au un spirit combativ care nu le permite să lucreze bine în echipă – lucruri pe care nu le vei regăsi în CV, dar care vor ieşi la iveală la job.

Află care sunt zodiile care au cele mai mari şanse să fie concediate din cauza atitudinii pe care o adoptă!

Leu

Leii sunt recunoscuţi pentru abilităţile lor de lider înnăscut, însă diplomaţia nu este întotdeauna punctul lor forte. Atunci când simt presiunea responsabilităţilor, „Regii Junglei” se transformă în dictatorii biroului, impunându-şi viziunea fără să accepte alte puncte de vedere. Mai este de mirare că oamenii se sfiesc să se implice în proiecte alături de ei?  Pentru anumiţi nativi, executarea unui ordin este un concept străin, ceea ce le poate afecta relaţiile cu superiorii. Până când vor reuşi să ajungă în fruntea ierarhiei, Leii trebuie să înveţe ce înseamnă spiritul de echipă sau riscă să fie concediaţi!

Scorpion

Deşi sunt unul dintre cele mai loiale semne şi nu se tem să îşi asume un angajament, Scorpionii pot reacţiona în moduri nepotrivite atunci când simt că se comite o nedreptate. Intrigile pe care se pricep atât de bine să le ţeasă funcţionează uneori, însă îi expun constant riscului de a-şi transforma colegii în duşmani. Mai mult, nevoia lor de a controla fiecare detaliu şi reacţiile pornite din invidie îi pot transforma în „oaia neagră” a companiei. Pentru a-şi asigura reînnoirea contractului de muncă, Scorpionii ar trebui să înveţe să îşi gestioneze mai bine emoţiile – fără a isca polemici cu colegii de muncă. Înainte de a-şi vedea colegii ca pe un obstacol, nativii din Scorpioni ar trebui să îi perceapă ca pe un aliat!

Gemeni

Nimeni nu poate contesta inteligenţa, abilităţile de comunicare şi entuziasmul Gemenilor, calităţi care le permit acestor nativi să îşi atingă scopurile în timp record. Din păcate, Gemenii au şi tendinţa de a fi distraşi, dezorganizaţi şi se plictisesc repede, ceea ce îi determină să extindă mereu termenele-limită. Gemenii se consideră maeştri ai multitaskingului, aşa că nu se sfiesc să spună „Da!” oricărui proiect interesant, înainte de a realiza că nu vor putea face faţă unui volum atât de mare de muncă. Strategia care îi va ajuta pe Gemeni să evite concedierea? Concentrează-te asupra unei sarcini înainte de a începe alta, pentru a te asigura că nu comiţi greşeli majore din neatenţie!

Peşti

Empatia şi atenţia pe care le-o acordă celor din jur reprezintă calităţi valoroase ale nativilor din Peşti, dar, la birou, acestea se pot transforma în vulnerabilități. Peştii tind să îşi aducă întreg bagajul emoţional la birou, ceea ce le poate afecta imaginea profesională pe care încearcă să o păstreze în anumite contexte. Atunci când se simt stresaţi, instinctul le spune să se refugieze în interiorul lor – din exterior, această atitudine îi poate aliena la locul de muncă. Pentru a reuşi în carieră, Peştii trebuie să înveţe să îşi canalizeze mai bine emoţiile, astfel încât să se poată concentra asupra responsabilităţilor de serviciu, fără să fie afectaţi de problemele personale.

Acum ştii care sunt zodiile care au cele mai mari şanse să fie concediate, însă astrele nu dăruiesc doar trăsături negative de personalitate: află de ce se îndrăgostesc oamenii de tine, în funcţie de zodia în care te-ai născut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!