6 ani de Atelierele ILBAH

6 ani de Atelierele ILBAH

Redactor Divahair.ro

Atelierele ILBAH a sărbătorit, într-un cadru de poveste, existența a șase ani de la înființare.

Atelierele ILBAH a sărbătorit marți, 29 ianuarie, a șasea ediție a Galei ce marchează existența pe piața furnizorilor de formare profesională a unei altfel de școli, a unui altfel de concept educațional.
Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, sala Bolților, și a adunat în același loc aproximativ 200 de persoane, de la traineri, foști cursanți, parteneri care au susținut mereu proiectele Atelierele ILBAH, dar și persoane publice care au urmat cursuri în cadrul acestei școli.

atelierele ilbach

A night at the museum a fost despre strălucire. La propriu și la figurat

Tematica evenimentului, imprevizibilă și deloc clișeistică, s-a vrut a fi o incursiune în lumea frumosului și a bunului gust, prin valorizarea anumitor elemente ce definesc conceptul Atelierele ILBAH. De la decorațiuni florale și un photo corner absolut spectaculoas prin simplitate și eleganță, până la expunerea discretă a câtorva din ținutele celor deveniți designeri în urma absolvirii cursurilor de specialitate organizate de școala Atelierele ILBAH sau prezentarea de senzație a preparatelor realizate cu multă pasiune în cadrul cursului de Cooking. Totul într-un decor autentic și nobil, care duce cu gândul înapoi în timp, pe ritmuri moderne oferite de școala Dj. Highway.

seara magica

Seară magică alături de Mircea Baniciu

Seara a început cu un recital de excepție al lui Mircea Baniciu. Una dintre cele mai bune voci din istoria rock-ului românesc, omul care a făcut istorie alături de Phoenix sau Pasărea Colibri, a fost alături de Atelierele ILBAH într-o seară magică. O seară în care, la unison, s-a cântat de la „Tristeți Provinciale”, la „Hei Tramvai!” sau „Andrii Popa”. Au fost clipe memorabile, clipe în care s-a confirmat, încă o dată, că valoarea reală nu piere.

mircea baniciu

Premierea celor mai buni dintre cei buni

Evenimentul de gală a continuat cu premierea celor mai buni dintre cei buni. De data aceasta, au fost acordate premii și foștilor cursanți Atelierele ILBAH, oameni care niciodată nu au spus „nu” evenimentelor la care au fost chemați să participe pentru a face dovada profesionalismul dobândit în urma absolvirii cursurilor.

party
Cei 6 ani de existență a Atelierele ILBAH atestă, încă o dată, faptul că oamenii cred în evoluție, cred în schimbarea destinului profesional și în puterea reconversiei, atâta timp cât primesc șansa și profită de ea. Iar feedback-ul a fost mereu unul care îndeamnă la performanță, la mai mult și la mai bine. 

party

Articolul urmator
Ce înseamnă INRI, prescurtarea folosită pe cruci de mii de ani
Ce înseamnă INRI, prescurtarea folosită pe cruci de mii de ani
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.