Nu Skin

6 lucruri pe care o femeie nu ar trebui să le facă în trafic

Eugenia Dinescu, redactor

Din păcate, în anumite ţări, precum Arabia Saudită, femeilor le este interzis șofatul, în ciuda eforturilor de a echilibra balanţa dintre sexe. Percepţia asupra femeilor la volan a fost dintotdeauna un subiect controversat, însă, din fericire, mentalitatea pare să evolueze într-un mod pozitiv în Occident.  

Totuşi există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci atunci când eşti la volan. Vei pune în pericol nu doar siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, dar şi pe a ta!

Să scrii mesaje

Să scrii mesaje

Desigur, cunoşti teoria: atunci când eşti la volan, nu ar trebui niciodată să scrii e-mailuri sau SMS-uri, însă câţi dintre noi rezistă tentaţiei de a-şi verifica notificările atunci când conduc? Statisticile ne oferă un răspuns clar: 341.000 de accidente s-au petrecut anul trecut în Statele Unite din cauza mesajelor trimise în timpul şofatului, în timp ce 9 oameni îşi pierd zilnic viaţa din cauza incidentelor din trafic care implică un telefon mobil. Eşti sigură că vrei să îţi asumi acest risc?

Să te machiezi

Să te machiezi

Ai apăsat de prea multe ori butonul de snooze, iar acum eşti în criză de timp? Nicio problemă, drumul până la birou este suficient de lung pentru a realiza un machiaj complet. Nimic mai greşit! O tuşă rapidă de lipgloss nu este o problemă atunci când semaforul întârzie să se coloreze în verde, dar să aplici fond de ten, blush, fard de pleoape şi mascara îţi poate pune siguranţa în pericol atunci când eşti la volan. Nici nu te gândi la un machiaj cat-eye în drumul spre serviciu!

Introduci date în GPS

Introduci date în GPS

Oricât de mare ar fi ecranul sistemului tău GPS, să introduci o nouă adresă necesită câteva apăsări de taste, un lucru care nu îţi afectează doar reflexele motorii, dar îţi distrage atenţia de la trafic. Înainte de a introduce o nouă stradă, gândeşte-te că următorul lucru pe care îl vei apăsa ar putea fi chiar bara de protecţie a maşinii din faţa ta! 

Te îmbraci

Te îmbraci

Dacă sistemul de încălzire a scaunelor nu mai funcţionează şi te gândeşti că este momentul să îţi pui un pulover, gândeşte-te din nou! Reflexele şi acuitatea vizuală vor fi afectate, astfel încât nu te vei proteja de frig, ci te vei transforma într-o primejdie pentru participanţii la trafic!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta