Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

7 lucruri pe care să nu le faci niciodată online

Lorena Teacă

Indiferent de vârstă, orice persoană cunoaște câte ceva despre internet, Facebook, Instagram și despre cum se utilizează acestea.

Totuși multe persoane comit anumite greșeli de neiertat când vine vorba despre postările de pe aceste rețele sociale sau despre modul în care folosesc internetul.

Există 7 greșeli pe care multe persoane le fac deseori în spațiul virtual. Vezi în galerie foto de mai sus care sunt acestea!

Postezi lucruri stânjenitoare

Postezi lucruri stânjenitoare

Nu posta pe internet lucruri care ar putea fi stânjenitoare sau mult prea personale, precum farsa pe care ți-a făcut-o iubitul tău sau momentele petrecute cu el în pat. Nu știi când șeful tău îți poate vizita profilul și ai putea avea de suferit la serviciu.

Sari peste autentificarea în doi pași

Sari peste autentificarea în doi pași

Este foarte important să realizezi autentificarea în doi pași, deoarece reprezintă o modalitate de securizare maximă a conturilor tale de pe internet. Astfel, nimeni nu-ți poate accesa contul, chiar dacă parola ți-a fost compromisă. Mai mult decât atât, poți primi alerte de fiecare dată când altcineva încearcă să-ți acceseze contul de pe un browser sau dispozitiv diferit. Dacă nu ai făcut până acum această autentificare, nu mai amâna momentul!

Folosești aceeași parolă pentru mai multe conturi

Folosești aceeași parolă pentru mai multe conturi

Dacă ți-ai setat o parolă extrem de ușoară, scurtă și intuitivă sau dacă folosești exact aceeași parolă pentru mai multe conturi, ai șanse foarte mari să te trezești cu conturile sparte. Securitatea pe internet este vitală în zilele noastre, iar o parolă complexă este ceea ce îți trebuie. Mai mult decât atât, ai grijă să diversifici parolele de la multiplele conturi pe care le administrezi, pentru a fi în siguranță.

Sincronizezi conturile de social media

Sincronizezi conturile de social media

Uneori este dificil să ai grijă de toate conturile tale de social media și optezi pentru sincronizarea acestora. Unele servicii te ajută să-ți sincronizezi conturile, pentru a-ți ușura munca, însă există șanse ca o postare să ajungă pe toate rețelele. Postările de pe Facebook, de exemplu, sunt foarte diferite de cele de pe Instagram, de aceea este foarte important să adaptezi conținutul în funcție de rețeaua de socializare.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta