Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi

Otilia Geavlete
Îngerii îți vorbesc în vise

Îngerii îți vorbesc în vise

Îngerii vin la tine adesea în vise, dar s-ar putea să nu-i recunoști sau să nu-ți mai aduci aminte visul când te trezești. Pentru a comunica mai bine cu îngerii în visele tale, petrece câteva minute înainte de a adormi vorbindu-le. Cere-i îngerului să te viziteze în somn și păstrează lângă tine ceva de scris, pentru a nota visele imediat ce te trezești.

În timp, îți vei aduce aminte din ce în ce mai mult de întâlnirile cu îngeri în vis și de mesajele pe care ți le transmit, mai ales că acestea sunt îndemnuri pe care ți le trimite divinitatea.

Când auzim cuvântul îngeri, ne gândim aproape invariabil la ființe înaripate de lumină, care ne însoțesc pe tot parcursul vieții noastre și ne îndrumă. Dar sunt îngerii reali?

Deși fiecare își imaginează îngerii în manieră subiectivă, ideea de mesager divin (din latinul angelus - trimis) este universală. Apare în majoritatea religiilor și mitologiilor, chiar dacă uneori nu are prea multe în comun cu îngerii imaginați de creștinism. Unii învățători spirituali consideră că îngerii pot fi o manifestare a spiritului, o formă sublimă de energie psihică, inseparabilă de ființa noastră.

Atâta vreme cât crezi într-o putere mai mare care îți guvernează viața și pe care o numești Dumnezeu, Divinitate sau Forță cosmică, îngerul poate fi considerat un intermediar trimis să ne ghideze și să ne învețe lecții de viață importante.

Dar îngerii nu ne vorbesc direct, ci în moduri secrete, pe care le poți descoperi cu atenție și credință.

Iată cele șapte moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi a vieții tale.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!