7 motive să vii la V for Vintage 20

7 motive să vii la V for Vintage 20

Redactor Divahair.ro

Pe 21 și 22 aprilie, la The Landmark (Vasile Alecsandri 4), are loc o nouă ediție V for Vintage, un eveniment dedicat pasionaților de modă și celor care reușesc să îmbine cele mai frumoase elemente contemporane cu cele vintage.

În cele două zile dedicate evenimentului, un număr impresionant de designeri contemporani se vor întruni pentru a-și prezenta colecțiile de sezon și pentru a te încânta cu piese originale. Mai ai nevoie de alte motive pentru a veni la acest eveniment? Află care sunt acestea mai jos!

femeie imbracata in piese vintage

Iată 7 motive ca să vii la V for Vintage 20!

1. De 10 ani dedicăm împreună două zile întalnirii ritualice la V for VINTAGE. În această primăvară, pe 21 și 22 aprilie, ne întâlnim din nou la cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage și numărăm a 20-a editie.

2. Întâlnești 100 de designeri contemporani și colecțiile lor de primăvară/vară. O sesiune de shopping alternativ și colecții abia “scoase din cuptor”.

femeie imbracata in rochie

3. Pe 21 și 22 aprilie deschidem pentru public pentru prima oară The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Piața Romană) - spațiul neconvențional dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

4. Te întâlnești cu 10 colecționari de vintage autentic. Selecția de vintage autentic reunește comorile bine păstrate care trec testul timpului, care poartă poveștile și amintirile în designul lor.

femeie imbracata in rochie cu buline

5. Te bucuri de atmosfera efervescentă a târgului. Combinația între design contemporan, oameni pasionați de frumos, vintage autentic, muzică și cafea bună face din V for Vintage 20 destinația de weekend.

6. Descoperi colecțiile dedicate și instalațiile studenților de la universitățile și facultățile de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.

cladire the landmark

7. Îti susții designerul preferat. La V for Vintage 20 vizitatorii târgului își votează designerul preferat. Câștigătorul este desemnat DESIGNERUL V for VINTAGE 20.

Articolul urmator
Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori
Ce profeții fantastice a făcut Baba Vanga pentru anii următori
Cat esti de inventiva intr-o relatie?
Incepe quiz
Cat esti de inventiva intr-o relatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.