Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun

Redactor Divahair.ro

Alegerea unui brad de Crăciun este una dintre cele mai clasice tradiții din lume. Cu aceste sfaturi pentru a alege cel mai bun brad și pentru a-l păstra cât mai mult timp, veți avea cel mai frumos brad de Crăciun din lume!

Știți exact ce vă doriți

Fiecare specie de brazi este puțin diferită, așa că, pentru a găsi cel mai bun brad de Crăciun pentru familia dvs., trebuie să vă gândiți la nevoile și dorințele familiei dvs.. De exemplu, dacă aveți copii, s-ar putea să te orientezi spre pini sau brazi cu ace moi, în loc de molizi, care au ace ascuțite care vă pot răni atunci când călcați pe ele. Nu puteți merge la o pepinieră de brazi și să cumpărați un brad dacă nu știți exact ce doriți sau de ce aveți nevoie, așa că gândiți-vă la acest lucru înainte de a merge.

brad de Craciun

Verificați prospețimea bradului

În primul rând, verificați trunchiul copacului. Trunchiul ar trebui să aibă o ușoară lipiciozitate. Acele ar trebui să arate strălucitoare, verzi și proaspete, nu uscate sau maro. Acestea nu ar trebui să cadă atunci când trageți de o ramură.

Decideți unde doriți să fie amplasat bradul

Înainte de a pleca să vă alegeți bradul, trebuie să vă asigurați că v-ați hotărât unde anume doriți să fie amplasat bradul, astfel încât să vă fie mai ușor să luați o decizie și să filtrați unii brazi care ar putea fi prea mari sau prea mici pentru zona pentru care îl alegeți!

Măsurați spațiul pe care îl aveți la dispoziție

Nu este nimic mai rău decât să alegeți cel mai bun brad de Crăciun, să ajungeți acasă și să vă dați seama că este prea înalt pentru camera dvs. Înainte de a pleca de acasă, măsurați atât înălțimea tavanului, cât și înălțimea suportului pentru brazi de Crăciun, astfel încât să nu trebuiască să tăiați bradul când ajungeți acasă.
Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită măsurătorilor pentru adâncimea și lățimea spațiului. Copacii tind să fie simetrici - la fel de largi ca și adâncimea - astfel încât lățimea bradului dvs. de Crăciun va fi limitată de cea mai mică dintre cele două dimensiuni pe care le-ați măsurat.

Căutați o acoperire uniformă

Să găsiți un brad uimitor și să vedeți că nu are o acoperire uniformă, culori sau ramuri e o situație extrem de tristă. Așa că, atunci când vă alegeți bradul pentru a-l intampina pe Mos Craciun cum se cuvine, asigurați-vă că verificați totul înainte de a îl lua acasă! Unele tipuri de brazi de Crăciun vor trece de la un verde intens, bogat, la un verde cenușiu-închis dacă se usucă prea mult.

Tipul de brazi

Brazii veșnic verzi cu ace mai scurte (cum ar fi Fraser sau Noble Fir) sunt adesea mai ușor de decorat decât alții, deoarece oferă un anumit spațiu între ramuri pentru decorațiuni, precum și câteva tulpini mai puternice pentru a susține ornamente mai grele.

Cumpărarea unui brad de Crăciun artificial

Dacă intenționați să cumpărați un brad de Crăciun artificial pentru casa dvs., probabil că vă va fi mai ușor să găsiți un brad care să se potrivească exact cerințelor dvs. de spațiu, mai ales dacă faceți cumpărături online. Cu toate acestea, există totuși câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere în timp ce comparați opțiunile dvs:

 • Veți folosi acest brad pentru o perioadă lungă de timp. Spre deosebire de brazi vii, brazii de Crăciun artificiali sunt o investiție. Un brad de Crăciun de înaltă calitate poate rezista cu ușurință mai mult de 20 de ani. Acest lucru înseamnă că cheltuirea câtorva lei în plus poate ajunge să vă economisească bani pe termen lung.
 • Căutați recenzii online și urmăriți cu atenție proprietarii care își folosesc bradul artificial de mai mult de câțiva ani. Dacă proprietarii se plâng de ace care se desprind sau de ramuri articulate care se lipesc sau cedează, evitați acei brazi.
 • Aspectul este totul. Un brad artificial bun poate fi extrem de frumos și greu de distins de cel real. Luați-vă timp pentru a examina îndeaproape aspectul bradului. Totul se reduce la ceea ce preferați. Dacă faceți cumpărături în persoană pentru brad, încercați să găsiți comercianți care au brazi montați sau care vă permit să deschideți cutia și să examinați bradul.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (42948 vizite)
  2. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (9698 vizite)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (1388 vizite)
  4. Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste (1132 vizite)
  5. Cum să alegi cadourile ideale pentru sărbători (911 vizite)
  1. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  2. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (nota 4.8)
  3. Ce Sfântă muceniță sărbătorim pe 7 decembrie și cum să te rogi ei ca să te vindeci de boli grave (nota 4.3)
  4. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (nota 4.2)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.6)
  1. „Cercul: un sfârșit cât un început” de Narcisa Cîrligeanu, o parabolă neprețuită despre dragoste, spiritualitate și identitate (0 comentarii)
  2. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (0 comentarii)
  3. De ce ne fascinează aurul? (0 comentarii)
  4. Cea mai puternică rugăciune, făcătoare de minuni, către Sfântul Ioan Botezătorul (0 comentarii)
  5. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!