Nu Skin

8 vise pe care să nu le ignori niciodată

Lorena Teacă

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești dintr-un vis care părea foarte real?

Dacă da, te-ai gândit vreodată că, prin intermediul viselor, creierul încearcă să îți trimită un avertisment cu privire la un anumit aspect din viața ta?

Dacă visezi că zbori, că te măriți sau că mori, trebuie să te interesezi imediat despre semnificația acestora, deoarece ar putea contura lucruri grave, pe care trebuie să le iei urgent în considerare.

Pentru a veni în ajutorul tău, ți-am pregătit 8 vise cu semnificații importante pe care nu trebuie să le ignori vreodată!

Zbor

Zbor

Dacă visezi că zbori, înseamnă că ești ambițioasă și ai dorința de a munci. În plus, acest vis poate creiona libertatea de care ai nevoie, fiindcă te poți simți constrânsă de anumite împrejurări. Zborul mai poate contura încrederea și puterea de a face față tuturor dificultăților și abilitatea de a rezolva problemele pe cont propriu. Dacă ai visat că zbori, atunci înseamnă că știi să faci față vieții cu brio!

Moarte

Moarte

Dacă cineva mort apare lângă tine în vis, acesta este semn bun, dar în cazul în care acea persoană te cheamă, înseamnă că vei avea parte de o schimbare uriașă în viața ta.  Dacă visezi un cadavru, acest lucru conturează o întâlnire cu prietenii sau cu cei dragi, iar fața fericită a unei persoane decedate reprezintă voie bună.

Dinți

Dinți

Dacă visezi că îți cad dinții, acest lucru poate avea mai multe semnificații, în funcție de localizarea acestora:

- partea superioară a maxilarului are legătură cu bărbații, cea inferioară, cu femeile;
- dacă îți cad dinții din față, înseamnă că ai o problemă cu frații;
- dacă îți cad dinții din stânga, poate fi un semn că ai necazuri cu tatăl, iar cei din dreapta, cu mama;
- dacă îți cad dinții din spate, e posibil să existe o problemă cu rudele îndepărtate.

Dacă ai visat un segment curat de dinți, atunci acea persoană va avea o surpriză plăcută, iar dacă dinții sunt putreziți, atunci aceștia semnifică temeri pentru acele persoane.

Sarcină

Sarcină

Dacă te visezi însărcinată, înseamnă că încerci să ai succes în viață, dar dacă visezi o altă femeie însărcinată, acest fapt creionează tristețe și întuneric. În momentul în care visezi că ai un copil, trebuie să ai grijă, deoarece acest lucru înseamnă că nu vei avea parte de o viață ușoară. Dacă soțul visează că erai însărcinată, atunci acesta va fi încărcat cu foarte multă responsabilitate.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta