Acest tip sexi de pe Instagram este întruchiparea tuturor dorinţelor tale! Trebuie să îl cunoşti!

Luni, 18.07.2016
de Andreea Baluteanu

Care sunt trei dintre cele mai mari slăbiciuni ale noastre? Într-o ordine total aleatorie, am enumera tipii sexi, abdomenele impecabil lucrate şi pisicuţele drăgălaşe!

Ce ai spune însă dacă Instagramul ţi-ar dărui toate aceste trei deziderate feminine într-un singur exemplar? Noi am fi de părere că visele noastre au fost împlinite într-un mod aproape miraculos! „Magicianul” care le-a transformat în realitate? Modelul şi actorul de origine canadiană Travis Deslaurier!

Cel mai sexi bărbat al momentului de pe Instagram: Travis Deslaurier

Internetul şi-a pierdut orice urmă de autocontrol atunci când un clip al lui Travis Deslaurier a devenit viral! Nu, modelul şi actorul de origine canadiană nu defila pe podium şi nici nu interpreta un rol de Oscar, ci ne stârnea toate simţurile cu o cu totul altă realizare: îşi executa antrenamentul zilnic în compania pisoiului său, Jacob!

Pregăteşte-te de o supradoză de „aww”, „wow” şi alte zeci de suspine feminine, pentru că îţi vom prezenta mai jos filmuleţul care a făcut ravagii în online!

Această frumoasă prietenie durează din primele zile ale adorabilei pisicuţe, Travis împărtăşind recent cu fanii săi de pe Instagram o imagine de-a dreptul irezistibilă cu Jacob, din cele dintâi momente împreună.

Şi pentru că sunt nedespărţiţi, Jacob şi Travis îşi execută şi antrenamentele împreună: dacă pentru simpatica pisicuţă singurul efort este acela de „a sta la poză”, pentru atrăgătorul ei stăpân lucrurile nu se desfăşoară atât de uşor! Travis îşi foloseşte felina pe post de „greutate”, neuitând să îşi şteargă şi broboanele de transpiraţie cu codiţa sa. Jacob nu pare însă deranjat de acest „sacrilegiu”, dovadă că îşi iubeşte la nebunie stăpânul (cine nu îl înţelege?).

Tonul de alint pe care acest exemplar masculin de seamă al Instagramului îl foloseşte faţă de pisica sa este un alt factor care i-a atras dragostea nemuritoare a femeilor de pretutindeni. Nu numai că i-a creat lui Jacob un cont de Instagram (jacobscrate), dar se şi autointitulează „tăticul” său. Noi suntem cucerite!

Nu eşti convinsă încă de faptul că Travis Deslaurier este vedeta popularei reţele? Atunci vei fi fi cu siguranţă „câştigată” de fantasticul său simț al umorului! Dacă filmuleţele în care se antrenează alături de Jacob nu sunt o dovadă suficientă, cu siguranţă abilităţile sale de magician vor fi!

Argumentul suprem? Travis este încă single! Iar noi sperăm că această situaţie nu se va schimba prea curând (cel puţin nu până ce nu ne vom obţine viza pentru Canada şi vom fi gata să îl cucerim).

La final, te lăsăm în compania altor imagini „greu de digerat” cu superbul Travis Deslaurier şi cu nu mai puţin cuceritorul Jacob!

Tu ce părere ai? Instagramul şi-a justificat existenţa prin acest bărbat, întruchipare a tuturor viselor feminine?

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!