Acest video cu locuri de vazut in Romania intrece orice asteptari

Andreea Gluh, redactor

Se stie ca, de cativa ani incoace, turismul romanesc incearca sa se puna pe picioare, insa in materie de promovare a serviciilor, lucrurile nu sunt prea roz. Ministerul de resort si canalele media implicate in poveste nu au reusit sa aiba succesul scontat, una dintre cauze fiind sumele investite, care au fost prea mici, de ordinul sutelor de mii de euro. In plus, nici prezenta la targurile de turism nu a fost pe masura asteptarilor, atat din punctul de vedere al numarului de evenimente, cat si al standurilor. Conform surselor, unele state cu un nivel de trai mai scazut au adesea parte de o promovare mai eficienta in cadrul targurilor de turism decat tara noastra. Anul trecut, insa, un olandez le-a dat o lectie specialistilor nostri din turism. El a realizat un videoclip de amator despre vacanta pe care a petrecut-o in Romania, aratand lucrurile care i-au placut si care i-ar putea convinge si pe altii sa ne viziteze tara.

Urmareste si tu acest video cu locuri de vazut in Romania!

Cum ar trebui sa arate clipurile de promovare a turismului romanesc

Peter Schagen este un olandez pasionat de domeniul foto-video, care a ajuns in Romania pentru prima oara in vara anului trecut. Impreuna cu prietena sa, Schagen a vizitat mai multe locuri din tara noastra, incepand cu Bucurestiul si terminand cu litoralul Marii Negre. La final, el spune ca a obtinut doua ore de filmare bruta, din care a realizat un montaj de 2 minute si 46 de secunde. Acest clip a atras atentia mass-mediei si a internautilor, cu totii fiind de parere ca Schagen a reusit sa ne promoveze tara mai bine decat autoritatile din domeniu. Conform declaratiilor lui, locurile de vazut in Romania sunt multe si frumoase, insa timpul alocat imaginilor nu a fost suficient pentru a arata totul. Schagen s-a declarat flatat de reactia romanilor, mai ales ca nu se astepta ca un simplu videoclip de vacanta sa devina viral.

Romania (2013) from Peter Schagen on Vimeo.

Daca fiecare roman ar face cate un videoclip de doua minute cu locurile din tara in care s-a simtit bine in vacanta, turismul s-ar redresa vizibil.

Sursa: business-review.eu

Articolul urmator „Ghostwriter” de Monica Ramirez: romanul cu care maestra suspansului îți întrece orice așteptări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.