Nu Skin

Alex (Fox) Bărbulescu, hairstylist-ul care nu s-a mulțumit cu “mult”, ci a vrut “totul”

DivaHair

I se spune Alex Fox. “ Fox” este o poreclă  pe care care a primit-o, acum foarte mulți ani, de la o persoană foarte dragă lui, pe care a pierdut-o… Nu. Nu este un om perfid, aidoma unei vulpi, dar, da, când își dorește, când își propune ceva, nu se lasă până nu reușește… Singurul “ șiretlic” pe care îl știe stă în mânuirea foarfecii și în felul în care se joacă cu tunsorile, coafurile, culorile și texturile...

Îl cheamă Alex Bărbulescu. Este un tip spontan, sociabil, creativ,tonic și jovial, energic și extrem de talentat. S-a reinventat de nenumărate ori și o face în continuare… Zilnic. Este un om timid, dar, totodată extrem de puternic. Este trainer Atelierele ILBAH.  Și, da,  este cel care a obținut, pentru a doua oară consecutiv, titlul de “ Cel mai bun hairstylist al anului”, în cadrul Galei de decernare a premiilor “Romanian Fashion Awards”, la  Bucharest Fashion Week, cel mai grandios eveniment de modă din România.

Cine este Alex Fox?

Păi este un profesionist desăvărșit, cu 13 ani de experiență în domeniul hairstyling-ului. De peste patru ani a luat decizia să devină trainer Atelierele ILBAH și să îi inițieze și pe alții în tainele unei meserii, care pe el îl încarcă mereu de energie pozitivă, pe care o face cu placere și fără efort. Vrea mereu să îi determine pe cursanții săi să nu dea dovadă de comoditate sau lipsă de dorință în a-și identifica drumul. El l-a găsit! Asta vrea să facă și cu elevii săi, care într-un timp foarte scurt, îi devin adevărați prieteni.

Fiecare zi, văzută ca o nouă șansă, o nouă treaptă spre vârf

Pentru Alex, succesul înseamnă cunoașterea calităților pe care le ai și încrederea în acestea, iar acest succes este direct proportional cu munca depusă, dar și cu pasiunea pe care o pune în ceea ce face. Fiecare zi trebuie văzută ca o nouă șansă , o nouă treaptă spre vârf. Un vârf privit cu îndrăzneală, fără pic de teamă,  cu o minte antrenată, deschisă oricărei provocări, si cu sinceritate față de propria persoană, în primul rând.

De două ori consecutiv, trainerul Atelierele ILBAH desemnat “ Cel mai bun hairstylist al anului”

„ Mi-au tremurat picioarele...”

Pasiunea pentru ceea ce înseamnă hairstyling o are încă din copilărie… “Tundeam toate păpușile pe care le prindeam și le vopseam cu carioca. Fetele de la bloc…toate erau împletite de mine” mărturisește Fox. Odată cu trecerea anilor a hotărât să facă din pasiunea lui un vis devenit realitate. A urmat numeroase școli de elită în domeniu și iată-l astăzi desemnat, de două ori consecutiv “ Cel mai bun hairstylist an anului”, în cadrul “Romanian Fashion Awards”. I-au tremurat la propriu genunchii atunci când a primit titlul prima data, în 2016,  s-a repetat figura și acum, la Gala din 2017. Spune Alex, un astfel de titlu îl măgulește, este dovada faptului că ceea ce face, face bine și constituie o încununare a întregii sale cariere. Trainerul Atelierele ILBAH mai are o satisfacție dincolo de toate aceste premii care l-au adus acolo unde și-a dorit mereu: în top, în elita unde și-a dorit mereu să ajungă și unde, fără falsă modestie, consideră că îi este locul. Această a doua satisfacție se numește mulțumirea și zâmbetul cursanților săi și faptul că odată ce finalizează cursul de hairstylist îi vede mult mai motivați, mai încrezători în forțele proprii, mai dornici în a-și construi propriul drum. Fiindcă prima piatră a fost pusă și s-a numit Atelierele ILBAH, iar primul pas a fost făcut și s-a numit Alex. Alex (Fox) Bărbulescu.

Detalii despre cursul de Hairstyling la care Alex Fox este trainer pot fi găsite aici: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!