Appétit Social trece la următorul nivel, pe 7 decembrie, la Kaiamo

Appétit Social trece la următorul nivel, pe 7 decembrie, la Kaiamo

Redactor Divahair.ro

Pe 7 decembrie 2019, incepand cu orele 21:00, Appetit Social te invita la Kaiamo cu “ La Gourmandise”. După 3 ani de la înființarea acestui “brand delicios”, Appétit Social trece la următorul nivel și se metamorfozează într-un eveniment experimental, dar la fel de gourmet.

O seara de socializare, cu muzica si dans, caruia i se adauga o experienta culinara unica, in exclusivitate, o adevarata explorare a tuturor simturilor, intr-o locatie noua in Bucuresti si care a urcat rapid in topurile gurmanzilor din toata lumea - Kaiamo.

 

Kaiamo a fost inclus in luna noiembrie 2019 in “50 Best Discovery”, parte a “World’s 50 Best Restaurants”, in urma voturilor a 1000 de experti in gastronomie. Bucuresti a fost pus pe harta gourmet a lumii, Kaiamo fiind unul dintre cele 1000 de restaurante din totalul de 16 milioane inregistrate, iar expertii descriu restaurantul ca fiind o “bijuterie tinereasca” si o “lume contrastanta”.

Radu C.M. Ionescu, alias The Inked Cook, asa cum se descrie in online, este Chef Kaiamo si a fost desemnat de faimosul ghid culinar Gault & Millau in 2019 ca “Great Chef of Tomorrow”. Chef a pregatit pentru Appétit Social un meniu total suprinzator, care va juca pe degete toate simturile invitatilor.

Preparatele pregatite pentru seara de 7 decembrie sunt o experienta in sine, iar organizatori au pregatit momente pentru toate simturile; A bite of 1989, Oyster Illusion sau Cocaine & Coconut sunt doar cateva din dish-urile inventate si reinventate de Chef Radu C.M. Ionescu.

Pentru bilete si mai multe informatii acceseaza evenimentul Appétit Social ☆ La Gourmandise de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/574625830022474/.

Articolul urmator
Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023
Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023
La ce nivel al intuiției te afli?
Incepe quiz
La ce nivel al intuiției te afli?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.