Art Out organizeaza cursuri de istoria arhitecturii

Art Out organizeaza cursuri de istoria arhitecturii

Redactor Divahair.ro

Art Out doreste sa reuneasca toti pasionatii de arta si sa deschida orizontul artistic al celor neinitiati. Impreuna, putem cunoaste din tainele vechilor maestri, putem afla istoria unor  monumente si a unor edificii. Putem invata, descoperi si experimenta fascinantul drum al discursului arhitectural prin intermediul cursului pe care il pregatim.

Acest curs reprezinta cea mai buna oportunitate de dezvoltare personala si profesionala pentru fiecare. Poti sa te bucuri tu de aceasta sansa sau sa o daruiesti celor dragi tie, oferindu-le cadou acest curs inspirational.

Curs istoria arhitecturii

Descriere generala:

Cursul reprezinta o incursiune frumoasa si placuta in fascinanta lume a istoriei arhitecturii si se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere ceva nou.

Predarea este centrata pe fiecare cursant in parte, pe nevoile si interesele sale. Cursul se bucura de o metoda novatoare, ancorata in realitatea cotidiana, cu un accent crescut pe legaturile dintre curentele si stilurile istoriei artei.

Ceea ce este cu totul nou la acest curs este ca nu exista limita de varsta. Astfel, parinti, copii, bunici, tineri studenti si absolventi - toti vor putea sa colaboreze in cadrul acestui curs modern, adaptat scenei artistice actuale.

Trainer: Laura Lucia Mihalca - istoric de arta, artist vizual

Numar sedinte: 5
Sedintele sunt de cate doua ore fiecare.

Program desfasurare curs: miercuri, orele 18.00 - 20.00

Data incepere curs: 13 ianuarie

Pentru detalii despre costuri, oferte cu discounturi si despre programa cursurilor accesati:
http://artout.ro/reviste/blog/curs-de-istoria-arhitecturii/

Partenerii proiectului sunt:

Parteneri: AEGEE, Coffet, Liga Studentilor Romani din Strainatate, Rendez-vous, Scoala de Valori, Uniunea Arhitectilor din Romania

Parteneri media: 121.ro, Agentia de Carte, Apulum, Artindex, Arhimania, Autentici.ro, Bookaholic, Calendar de evenimente, Casa Construct, Clinic TV, Clubul Presei Transatlantice, Cooperativa urbana, Deco si eco, Diva hair, Edu news, Iqool, Ziarul Metropolis, Observator cultural, Online Student, Pr wave, Romania fashion, Raftul cu idei, Red House, Romania Pozitiva, Salon TV, Studentul.net, Suntparinte.ro, Ultima Ora, Veioza Arte, Zeppelin.

Laura Lucia Mihalca, artist vizual, curator si jurnalist, a organizat numeroase expozitii personale si colective, la nivel local si national, colaborand de-a lungul timpului cu o serie de institutii cultural-artistice de prim rang si cu un numar impresionant de artisti contemporani consacrati. Curator a numeroase expozitii, a absolvit Facultatea de Istoria si Teoria Artei din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. S-a remarcat drept unul din cei mai activi tineri curatori din Romania, cu evenimente si expozitii organizate in intreaga tara. In ianuarie 2011 a fondat revista Art Out, al carui director si redactor-sef este si in prezent.

Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din  revistele recunoscute la nivel national in plan cultural - artistic. Totodata, de-a lungul celor trei ani de activitate, revista Art Out a dorit sa devina unul dintre promotorii artei romanesti organizand evenimente cultural-artistice dedicate publicului larg.

Articolul urmator
„Metafora puterii: Zidul”, o radiografie profundă a unei societăți scindate într-o distopie captivantă
„Metafora puterii: Zidul”, o radiografie profundă a unei societăți scindate într-o distopie captivantă
Ce fel de camera ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de camera ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.