Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Atelierele ILBAH a organizat în premieră pe scena Make-up Fest 2016 un concurs de machiaj dedicat exclusiv amatorilor

DivaHair

Studenți la medicină veterinară, avocați, arhitecți și corporatiști s-a întrecut în arta machiajului în cadrul primului concurs dedicat amatorilor!

afis concurs de make-up

În weekendul 5-6 noiembrie, Atelierele ILBAH a organizat pe scena Make-up Fest 2016, un concurs inedit: SHOW YOUR TALENT – MAKE-UP CONTEST. În competiție s-au înscris amatori și pasionați de machiaj, concursul fiind interzis profesioniștilor.
Concurenții au venit cu propriile modele pe care le-au machiat timp de 80 minute, folosind produse profesionale oferite de sponsorul principal Beauty One și partenerul Cupio. Ei au avut de reprodus un machiaj glamour de seară după o fotografie, având-o ca model pe îndrăgita prezentatoare TV, Bianca Ioniță. Tot Bianca a fost și maestru de ceremonii, ea întreținând atmosfera cu interviuri luate participanților și detalii interesante despre cursul autorizat de machiaj profesional organizat de Atelierele ILBAH.

machiaj

Juriul a fost format din: Alexandru Sassu - make-up artist și trainerii Atelierele ILBAH, make-up artiști consacrați: Rialda Badea, Alina Șerbu și Mihaela Rotaru. Misiunea juriului a fost una grea, concurenții fiind extrem de talentați, unii dintre aceștia având un talent care deja îi recomandă ca viitori profesioniști de excepție.

machiaj

Alina Manolache, câștigătoare, declară: “Este a doua oară când machez pe cineva, prima dată am machiat-o pe mama, în urma cu trei saptamani, iar acum am venit cu prietena mea, pe care am machiat-o în timpul concursului. M-am gândit că important este să particip, să mă simt bine și să mai învăț câte ceva. Acum sunt foarte fericită că am câștigat”.
La finalul celor 80 de minute, juriul a desemnat 4 fericiți câștigători, premiile puse în joc, cu o valoare totală de peste 1500 euro, fiind următoarele:

Locul 1 – Curs Autorizat de Machiaj Profesional, în valoare de 3600 lei, organizat de Atelierele ILBAH, și produse de machiaj, în valoare de 1000 lei, oferite de sponsorul principal Beauty One.

Locul 2 – Curs Initiere Machiaj, în valoare de 1200 lei, organizat de Atelierele ILBAH, și produse de machiaj, în valoare de 500 lei, oferite de sponsorul principal Beauty One.

Locul 3 – Produse de machiaj profesionale, în valoare de 200 lei, oferite de partenerul Cupio.
Premiul Special - Produse cosmetice în valoare 200 lei.

machiaj

Cursul de Machiaj Profesional, organizat de Atelierele ILBAH, este unul autorizat unde, timp de 3 luni, cursanții învață să realizeze toate tipurile de machiaj, de la machiajul corector (în funcție de trăsăturile și fizionomia clientului) la machiajul special (pentru ședințe foto, prezentări de modă, filmări video sau televiziune și film). Sub îndrumarea

trainerilor, make-up artiști consacrați, cursanții descoperă regulile specifice fiecărui tip de machiaj. Produsele folosite în timpul cursului sunt puse la dispoziție gratuit și fac parte din gama produselor profesionale. După absolvire, cursanții primesc un certificat autorizat, care le permite să se profeseze meseria de make-up artist atât în țară, cât și în străinătate.
Mai multe detalii despre cursul autorizat de Machiaj Profesional găsiți aici.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!